ESI NO DOL KREMA 100 ML

ESI

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C015536
UPC:
8008843010288
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

NODOL KREMA je medicinski proizvod za lokalnu primjenu na koži, a namijenjen je zaštiti i ublažavanju boli. Nanosi se kod manjih površinskih ozljeda bez krvarenja, uganuća, iščašenja, nagnječenja i udaraca s hematomima. Korisna je kao zaštita bolnog područja različitog uzroka boli. Optimizira funkciju kožne barijere, izolira bolno područje od vanjskog okruženja, stvarajući uvjete za poboljšanje fiziološke funkcije. Zaštitni učinak očituje se osjećajem olakšanja jer pomaže u prevladavanju simptoma boli, primjerice kod boli koja je posljedica ukočenosti zglobova.

*Broj Obavijesti HALMED-a:
KLASA: 530-09/21-14/560, UR.BROJ: 381-13-07/199-21-02 od 03.08.2021.

PRIMJENA: Nanijeti kremu na zahvaćeno ili bolno područje i lagano umasirati do potpunog upijanja kreme. Postupak ponoviti najmanje 2 puta na dan.

NAPOMENA: Krema se može koristiti na neoštećenoj i / ili djelomično oštećenoj koži. Proizvod je namijenjen samo za vanjsku primjenu na koži i ne smije se gutati. Izbjegavati kontakt s područjem očiju. Ako se pojave reakcije iritacije ili preosjetljivosti tijekom primjene, prestati s korištenjem. Ako iritacija potraje, potrebno je potražiti savjet liječnika. Krema nema poznate nuspojave kod pravilne primjene proizvoda. U slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka preporučuje se izbjegavati korištenje. 

PAKIRANJE: 100 ml