DUCRAY NEOPTIDE EXPERT SERUM 2X50ml

DUCRAY

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C045951
UPC:
3282770153255
  • Estetica Premium Product 2023 Estetica Premium Product 2023
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

DUCRAY INOVACIJA

  • SMANJUJE ISPADANJE I POTIČE RAST KOSE
  • KRONIČNO ISPADANJE KOSE KOD ŽENA I MUŠKARACA
  • POTPORNA NJEGA PRIJE I POSLIJE TRANSPLANTACIJE KOSE

- ANCHORAN, ekstrakt mliječka, patentirana** prirodna djelatna tvar, potiče rast kose tako što djeluje na stanice koje su odgovorne za rast dlake. Zahvaljujući svom svojstvu učvršćivanja, zadržava dlaku u vlasištu. Anchoran potiče prirodnu proizvodnju keratina K75 za jaču, deblju i otporniju kosu.
- Lespedeza, patentirana**prirodna djelatna tvar, regulira ciklus rasta kose usporavajući ispadanje kose.
-Mangalidone, u kombinaciji s masažom, potiče mikrocirkulaciju, metaboličku aktivnost i učvršćivanje vlasi kose u vlasište.
* postotak zadovoljstva. Ispitivanje je provedeno na 137 osoba s kroničnim ispadanjem kose tijekom 3 mjeseca.
** patent u prijavi
Lagan i neljepljiv serum. Omogućava lako oblikovanje kose.
PRIMJENA: Namjestite raspršivač na bocu i dobro protresite prije upotrebe.  Isti raspršivač koristite za obje boce.

  • Ispadanje kose: Jednom dnevno nanesite 8 potisaka spreja na suho ili vlažno vlasište (2 potiska spreja  po dijelovima vlasišta: u sredinu, desna strana, lijeva strana i straga). Vrhovima prstiju umasirajte proizvod u vlasište. Ne ispirite. 
  • Transplantacija kose: 15 dana prije i sve do dana transplantacije, nanesite 8 potisaka spreja na cijelo suho ili vlažno vlasište. Umasirajte nježno u vlasište.

4 dana nakon transplantacije, nanesite na gazu 8 potiska spreja i nanosite tapkanjem na transplantirana područja tijekom 15 dana. Nakon potpunog zacjeljivanja transplantiranih područja, nanosite 8 potisaka spreja vrhovima prstiju. Nježno umasirajte. Njegu je potrebno provoditi  najmanje 9 mjeseci.
Ovaj serum je, kao dodatak referentnim topikalnim pripravcima, posebno ispitan na područjima s  kojih se uzima kosa za transplantaciju kao i na područjima gdje se kosa implantira. 
PAKIRANJE: 2x50ml