BIONIKE PROXERA PSOMED 40 INTENZIVNI GEL 100 ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C039467
UPC:
8029041230513
Bionike Proxera Psomed 40 Intenzivni Gel topikalni (lokalni) medicinski proizvod u obliku gela koristi se za tretman i prevenciju hiperkeratoza i kožnih plakova.
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Topikalni (lokalni) medicinski proizvod u obliku gela koristi se za tretman i prevenciju hiperkeratoza, kožnih plakova, ljusaka i drugih simptoma (svrbež, ekcem, eritem) kod pacijenata sa psorijazom kože i vlasišta. 

SASTOJCI:

  • Urea u visokoj koncentraciji (40%) i u odgovarajuće stabiliziranom obliku, djeluje na kožu s učinkom na uklanjanje ljusaka i omekšavanje plakova.
  • Glukonolakton ima antioksidativno, protuupalno i hidratizirajuće djelovanje, a mliječna kiselina ima učinak na poboljšanje uklanjanja ljusaka.
  • Ne sadrži parfeme, gluten, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal). 

PRIMJENA: Nanijeti gel na područja s hiperkeratozama, kožnim plakovima ili ljuskama, 1 do 2 puta na dan ili prema uputi liječnika ili ljekarnika. Nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio. Može se koristiti i na vlasištu i u tom slučaju se ostavlja neka djeluje što duže, bez pranja kose. Učinkovitost proizvoda će se poboljšati ako se, nakon večernjeg nanošenja proizvoda, vlasište omota nepromočivom kuhinjskom folijom, a zatim ručnikom za održavanje topline. 

PAKIRANJE: 100 ml