BIONIKE DEFENCE SOFT MAT RUŽ ZA USNE 803 3.5ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049944
UPC:
8029041177436
Ruž osigurava hidrataciju i dugotrajnu vrlo intenzivnu boju usana s mat efektom.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Ruž ima laganu, vrlo ugodnu i hidratantnu teksturu, obogaćenu hijaluronskom kiselinom i vitaminom E. Prekriva usne intenzivnom i dugotrajnom bojom sa završnim baršunasto-mat efektom. Boja usana je intenzivna, neprozirna i postojana do 8 sati nakon primjene ruža. 
Sve što nanosimo na usne u malim količinama će se progutati, najčešće putem uzimanja hrane, pića ili jednostavno zbog govora i ovlaživanja usana. Osim toga, putem sluznice usne šupljine mogu se u organizam unijeti i vrlo brzo resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, olova, kroma i kobalta. Ne sadrži pigmente i boje neprovjerenog ili životinjskog podrijetla. Ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena u proizvodima za korištenje na usnama osobito je važna osobama s dijagnozom celijakije, kao i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Ruž je dostupan u 4 boje: 801 – nude boise, 803 – bois de rose, 804 – myrtille i 806 – rouge cerise.

Primjena: Nanijeti na usne nježnim potezima direktno ili pomoću kista. Za postojanost ruža i dugotrajnu boju, prvo definirati konture usana olovkom za usne, a tek zatim nanijeti ruž.

Pakiranje: 3.5 ml, u stiku