BIONIKE DEFENCE OLOVKA ZA OČI 301 3,5ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049917
UPC:
8029041175319
Olovka se koristi za definiranje kontura oka, intenzivnih i postojanih linija na rubovima kapaka te na unutarnjoj i vanjskoj liniji trepavica.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Olovka za konture oka ima posebno glatku teksturu. Omogućuje nježno, ravnomjerno i ugodno nanošenje na kapke, osobito na unutarnje i vanjske linije trepavica. Koristi se za postizanje savršenih linija intenzivnih, dugotrajnih i postojanih boja. Oftalmološki je provjerena i osobito pogodna za osobe koje imaju izrazito osjetljivu sluznicu oka, kao i osobe koje nose kontaktne leće.
Zbog činjenice da se brojni sastojci mogu resorbirati putem sluznice oka, osobito je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Ne sadrži niti karbonizirane čestice koje bi mogle izazvati nadražaj sluznice oka, konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate, a potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Olovka je dostupna u 3 boje: 301 – noir, 302 – brun i 303 – bleu nuit.

Primjena:

Nanijeti nježnim potezom duž linije trepavica.