BIONIKE DEFENCE CREAMY VELVET RUŽ ZA USNE 115 3,5ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049933
UPC:
8029041177788
Ruž osigurava hidrataciju, lijepu blistavu boju i baršunastu mekoću usana.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Ruž ima bogatu i hranjivu kremastu teksturu. Lako se nanosi, a bogata pigmentacija ruža usnama daje intenzivnu i postojanu boju, uz završni baršunasti izgled. Odmah nakon nanošenja pruža osjećaj ugode, osigurava dugotrajnu hidrataciju, a usne čini nježnima i senzualnima. 
Sve što nanosimo na usne u malim količinama će se progutati, najčešće putem uzimanja hrane, pića ili jednostavno zbog govora i ovlaživanja usana. Osim toga, putem sluznice usne šupljine mogu se u organizam unijeti i vrlo brzo resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, olova, kroma i kobalta. Ne sadrži pigmente i boje neprovjerenog ili životinjskog podrijetla. Ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena u proizvodima za korištenje na usnama osobito je važna osobama s dijagnozom celijakije, kao i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Ruž je dostupan u 4 boje: 103 – noisette, 105 – cannelle, 110 – rouge i 115 – mauve.

Primjena:

Nanijeti na usne nježnim potezima direktno ili pomoću kista. Za postojanost ruža i dugotrajnu boju, prvo definirati konture usana olovkom za usne, a tek zatim nanijeti ruž.