BIONIKE DEFENCE LIP DESIGN OLOVKA ZA USNE 204 3G

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049913
UPC:
8029041178549
Olovka se koristi za definiranje savršenih kontura usana, štiti od razlijevanja ruža i osigurava dugotrajnost konture i postojanost boje na usnama.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Olovka za usne ima mekanu teksturu za definiranje savršenih kontura usana. Nanesena na rubove usana olovka štiti od razlijevanja ruža. Dobro iscrtane i uokvirene usne istaknut će njihov oblik i punoću, a ruž će biti postojan i neće se razmazivati.
Sve što nanosimo na usne u malim količinama će se progutati, najčešće putem uzimanja hrane, pića ili jednostavno zbog govora i ovlaživanja usana. Osim toga, putem sluznice usne šupljine mogu se u organizam unijeti i vrlo brzo resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, olova, kroma i kobalta. Ne sadrži pigmente i boje neprovjerenog ili životinjskog podrijetla. Ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena u proizvodima za korištenje na usnama osobito je važna osobama s dijagnozom celijakije, kao i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Olovka je dostupna u 3 boje: 203 – noisette, 204 – rouge i 206 – iris.

Primjena:

Vrhom olovke ocrtati i uokviriti konture usana, a potom pažljivo nanijeti ruž.