BIONIKE DEFENCE COLOR SOFT TOUCH KOMPAKTNI PUDER 101 8G

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049904
UPC:
8029041172011
Puder se koristi za postizanje ujednačenog tena i učvršćivanje podloge tekućeg pudera, a na površini kože daje baršunasto-mat efekt.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Ovaj kompaktni puder ima izuzetno finu teksturu koja formira baršunasti završni efekt na površini i time daje licu profinjen izgled. Može se koristiti samostalno bez prethodne tekuće podloge ili za dodatno ujednačavanje i učvršćivanje tekućeg pudera. Sadrži mikročestice koje apsorbiraju višak sebuma, stoga je odličan izbor i za mješovitu kožu. Pogodan je za izrazito osjetljivu i netolerantnu kožu.
Putem kože, najvećeg organa ljudskog tijela, mogu se resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija, niti gluten i njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten. 

Puder je dostupan u 2 nijanse: 101 – ivoire i 102 – miel.

Primjena: Nanijeti na lice pomoću priloženog nježnog pamučnog jastučića.

Pakiranje: 8 g, s pamučnim jastučićem za nanošenje