BIONIKE DEFENCE COLOR Maskara Extra Volume 11 ml

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049897
UPC:
8029041175524
Maskara ima brzi učinak oblikovanja trepavica, uz postizanje volumena, gustoće i savršeno zavodljivog pogleda.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Opis proizvoda: Maskara ima kremastu teksturu kojom se postiže trenutačni volumen, gustoća i savršeno zavodljiv izgled trepavica. Poseban silikonski aplikator s četkicom na vrhu omogućuje češljanje trepavica i njihovo savršeno definiranje, čime se nakon dva nanošenja volumen trepavica utrostručuje. Oftalmološki je provjerena i pogodna za osobe koje nose kontaktne leće.
Nanošenjem maskare gotovo je nemoguće izbjeći dodir s osjetljivom sluznicom oka. Zbog činjenice da se brojni sastojci mogu resorbirati putem sluznice oka, važno je naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Ne sadrži niti karbonizirane čestice koje bi mogle izazvati nadražaj sluznice oka, konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate, a potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten. Dostupna u crnoj boji: 01 - noir.

Primjena: Izvaditi četkicu iz bočice vrteći je u krug, kako bi maskara bila ravnomjerno raspoređena na četkici. Četkicom zatim nanijeti maskaru na trepavice od korijena do vrhova, a po potrebi ponoviti više puta.

Pakiranje: 11 ml