BIONIKE DEFENCE COLOR Maskara 3D 11 ml

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049896
UPC:
8029041175555
Maskara osigurava sve tri dimenzije potrebne za postizanje savršenih trepavica, uz isticanje volumena, optimalne uvijenosti i zanosne duljine trepavica.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Opis proizvoda: Maskara ima kremastu teksturu kojom se postiže gustoća, volumen, duljina, uvijanje i savršeno oblikovanje trepavica. Četkica je dizajnirana u obliku pupoljka, čime se postiže brzi trodimenzionalni efekt na trepavicama, uz njihovo savršeno definiranje i zavodljiv pogled. Oftalmološki je provjerena i pogodna za osobe koje nose kontaktne leće.
Nanošenjem maskare gotovo je nemoguće izbjeći dodir s osjetljivom sluznicom oka. Zbog činjenice da se brojni sastojci mogu resorbirati putem sluznice oka, važno je naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Ne sadrži niti karbonizirane čestice koje bi mogle izazvati nadražaj sluznice oka, konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate, a potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten. Dostupna je u crnoj boji: 01 - noir.

Primjena: Izvaditi četkicu iz bočice vrteći je u krug, kako bi maskara bila ravnomjerno raspoređena na četkici. Četkicom zatim nanijeti maskaru na trepavice od korijena do vrhova, a po potrebi ponoviti više puta.

Pakiranje: 11 ml