BIONIKE DEFENCE ANTI-BLEMISH KOREKTOR U STIKU 02 4ML

BIONIKE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C049915
UPC:
80823636
Korektor koji prekriva najzahtjevnije nepravilnosti na koži lica poput akni, ožiljaka i vidljivih kapilara.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Opis proizvoda:

Korektor ima nježnu i kremastu teksturu, lako se nanosi i stapa s kožom, osiguravajući dugotrajan učinak. Zahvaljujući vrlo visokoj moći prekrivanja, ovaj korektor uspješno prekriva najzahtjevnije nepravilnosti na koži lica, znakove umora i tamna područja oko očiju. Obogaćen je „Glow Factor“ kompleksom s antioksidativnim sastojcima koji tamna područja oko očiju čini svjetlijima. Oftalmološki je provjeren i ne nadražuje sluznicu oka.
Putem kože, najvećeg organa ljudskog tijela, mogu se resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija, niti gluten i njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Korektor je dostupan u 3 nijanse: 00 – nude, 01 – ivoire i 02 – miel.

Način primjene:

Nanijeti na lokalizirana područja kože s nepravilnostima. Može se nanijeti izravno ili pomoću kista. Nanositi nježnim potezima do željene prekrivenosti.

Količina: 4 ml