YASENKA SKINAGE COLLAGEN PRESTIGE 500ml 2+1 POKLON

YASENKA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C041361
UPC:
3858893380382
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

NOVO!NOVO!NOVO!

Za vašu ljepotu...AKCIJA 2+1 GRATIS

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina B kompleksa hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nestankom bora.

Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne. Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN PRESTIGE osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Skinage COLLAGEN PRESTIGE – sadrži 10.000 mg hidroliziranog kolagena, 100 mg hijaluronske kiseline, 100 mg vitamina C, vitamini B kompleksa, mangan i cink.  Klinički je dokazano da uzimanje 10 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena kroz šest tjedna smanjuje pojavu bora, poboljšava zategnutost i elastičnost kože, doprinosi čvršćoj i sjajnijoj kosi i noktima.

Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

PRIMJENA: Uzeti 50 ml jednom na dan.

PAKIRANJE: 3x500ml