SINOMARIN PLUS ALGAE E.N.T. SPREJ 125ML

SINOMARIN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C030478
UPC:
5206892101428
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

100 % prirodni nazalni dekongestiv, hipertonična otopina morske vode (2,3 % NaCl). Klinički ispitan i patentiran proizvod sa Algomer complexom.

Sinomarin Plus Algae ENT s Algomer™ kompleksom je 100 % prirodni sprej koji olakšava začepljenje nosa (nazalnu kongestiju) i temeljito čisti šupljine nosa. Potiče oporavak nakon endonazalne operacije, ublažava upalu sluznice nosa i štiti od infekcija i komplikacija.

Njegov jedinstveni sastav s prijavljenom patentnom zaštitom povezuje prirodno dekongestivno djelovanje (učinak osmoze) hipertonične morske vode (2,3% NaCl) s dobro dokumentiranim svojstvima i jako korisno djelovanj na sluznicu nosa ekstrakta morskih algi sadržanih u Algomer™ kompleksu.

  • Sinomarin ENT ima sprej s dinamičnim mlazom što omogućuje snažno čišćenje nosnih šupljina.
  • Algomer™ kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis.
  • Obje alge se odavno koriste u orijentalnoj medicini za promicanje zdravlja i liječenje brojnih stanja, a dio su prehrane dalekog istoka.
  • Formuliran posebno za primjenu u nosu, Algomer™ kompleks se sastoji od mješavine prirodnih sastojaka algi, fukoidana i fikocijanina.
  • Temeljem brojnih znanstvenih ispitivanja, ovi sastojci pomažu ograničiti upalu, svladati infekciju i, općenito, zaštititi sluznicu nosa.
  • Undaria pinnatifida i Spirulina platensis se skupljaju u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, odnosno, Bretanje u Francuskoj i certificiranog su organskog podrijetla.

Sinomarin ENT se može koristiti sam, kao prirodna alternativa lijekovima za liječenje alergija (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici) ili u kombinaciji s njima kako bi se poboljšala njihova učinkovitost.

PRIMJENA: 

1. Ispušite nos kako biste očistili sluznicu uklonili sluz prije primjene Sinomarin Plus Algae ENT spreja.

2. Skinite zaštitnu foliju i uklonite zaštitni zatvarač.

3. Stavite nazalni aplikator na vrh bočice.

4. Nagnite glavu lagano prema naprijed, iznad umivaonika i okrenite ju u desno.

5. Aplikator lagano gurnite u lijevu nosnicu te ga čvrsto pritisnite.

6. Glavu okrenite na suprotnu stranu te primjenu ponovite u drugoj nosnici.

7. Izvadite nazalni aplikator iz nosnice, vratite se u uspravan položaj, ostavljajući otopinu da djeluje nekoliko sekundi, a zatim ispušite nos.

8. Po potrebi postupak ponovite.

9. Uklonite nazalni aplikator s bočice te ga nakon svake upotrebe dobro operite toplom vodom i obrišite.

Preporučeno doziranje: za djecu stariju od 12 godina i odrasle: Uštrcati 1 do 2 puta u svaku nosnicu, 2 do 3 puta dnevno, ili po uputi liječnika.

PAKIRANJE: 125ml