ROBI COMB PRO ELEKTRICNI CEŠALJ PROTIV UŠI

ROBI COMB PRO

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C003993
UPC:
6635800001076
Korištenjem elektricnog cešlja Robi Comb Pro, štitite djecu od agresivnih kemijskih tretmana koji štetno djeluju na kožu.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Korištenjem električnog češlja Robi Comb Pro, štitite djecu od agresivnih kemijskih tretmana koji štetno djeluju na kožu. Međunarodno priznat proizvod koji se dokazao na tržištu kao najučinkovitije rješenje za uklanjanje uši!

Robi Comb PRO je patentirani električni češalj za detekciju i ubijanje ušiju u kosi. Robi Comb prilikom češljanja ubija uši kod kontakta s njima. Posebno podešenim naponom koji djeca ne osjećaju i nije opasan uš se ubije i izvadi iz kose.
Robi Comb Pro električni češalj je za svaku obitelj pa i za zahtjevnije korisnike kao što su obitelji s više članova, različiti domovi, dječji vrtići i slične institucije.
Ističe se zbog mogućnosti jednostavnog rastavljanja i laganog čišćenja metalnog češlja te zbog činjenice da može ubiti i do nekoliko ušiju u jednom potezu!Robi Comb PRO se može koristiti kako bi ste vrlo brzo i na neagresivan način ustanovili je li dijete donijelo uš u kosi. Robi Comb vas prilikom češljanja zvučnim signalom obvještava da li detektira uši odnosno je li dijete ili osoba zaražena. Upravo zbog toga dosta dječjih vrtića koristi električni češalj. Korištenje Robi Comb PRO-a je vrlo jednostavno jer s njim samo počešljate par minuta ujutro i navečer i to je to. Neusporedivo je sa korištenjem potencijalno opasnih i otrovnih šampona kod kojih je cijela procedura puno duža i za dijete mučnija i neugodna. Robi Comb PRO je način da se bezbolno i efikasno riješite zaraze ili spriječite novu. Toksični šamponi su vrlo čest način ubijanja ušiju. Ti proizvodi su rađeni najčešće na bazi otrovnih insekticida.