REVIMED ORANGE 1000g

REVIMED

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C040652
UPC:
0719710247079
REVIMED® Orange je prirodni dodatak prehrani na osnovi liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda i vitamina C za pripremu napitka s okusom naranče.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Moćna REVIMED® kombinacija za kvalitetniji život!

REVIMED® Orange je prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na osnovi liofilizirane BIO matične mliječidehidriranog meda i vitamina C za pripremu napitka s okusom naranče. Namijenjen je svima koji se žele pravilno hraniti i popraviti ili tijekom duljeg razdoblja održavati dobro stanje organizma i snažan imunitet. Mogu se koristiti bez prekida zajedno sa svim lijekovima i namirnicama.

Preporučuje se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), oboljelim osobama, ženama, trudnicama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu.

Zašto se preporučuje redovita primjena REVIMED® Orange:

  • Jedinstveni osvježavajući napitak
  • Potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
  • Čista liofilizirana BIO matična mliječ
  • Izvrstan okus naranče
  • Nisu potrebni prekidi u konzumiranju
  • Bez alergijskih reakcija
  • Pogodan za vegetarijance
  • Ne sadrži gluten

 

Zbog čega je učinkovita liofilizirana matična mliječ?

Nakon vađenja iz košnice matična mliječ zadržava sva bioaktivna svojstva samo 48 sati. Poslije tog vremena voda koju mliječ sadrži (u prosjeku oko 70 posto) otapa biostimulatore – tvari koje mliječi osiguravaju posebnost. Jedini način da se mliječi produlji bioaktivnost je da se postupkom liofiliziranja oslobodi vode, nakon čega dobivamo liofiliziranu matičnu mliječ koja zadržava svoju bioaktivnost pune dvije godine. Prilikom konzumiranja, takva mliječ otapa se u vodi, čime ponovno dobiva formu i učinke kao da je tog trenutka izvađena iz košnice.

Sastojci:

Liofilizirana BIO matična mliječ (min. 4,6 % 10-HDA), dehidrirani med, natrijev L-askorbat (vitamin C), silicijev dioksid, saharoza, limunska kiselina, beta karoten, prirodna aroma naranče. Bez konzervansa i umjetnih aroma.

Aktivni sastojci:

 

Aktivni sastojci

Na 100 g proizvoda

Preporučeni unos / 60 g / 5 čaša napitka

Matična mliječ

900 mg

540 mg

Vitamin C

500 mg

300 mg (375% PU)*

*PU – preporučeni unos

Način pripreme:

 

Otopiti 2 žličice praha u 2 dl vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom naranče. Piti po potrebi 3 do 5 čaša dnevno. Koristiti suhu nemetalnu žličicu.

 

Vrsta pakiranja:

Kutija od 1000 g za 16,67 l napitka.

Napomene:

REVIMED® Orange može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicama i nije važno da li se konzumira prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezultata.

REVIMED® proizvodi ne sadržavaju gluten, stoga se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima ili ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Liofilizirana BIO matična mliječ i dehidrirani med u REVIMED® proizvodima zbog izrazite čistoće ne sadržavaju alergene, tako da nema alergijskih reakcija i mogu ih koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

Jedina populacija kojoj se ne preporučuje korištenje REVIMED® proizvoda su osobe na imunosupresivnim terapijama i osobe sa transplantiranim organima.

Uvjeti čuvanja:

Čuvati na sobnoj temperaturi.