Real Techniques Spužvica za puder Powder Puff 2 u 1

REAL TECHNIQUES

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C052565
UPC:
0079625439366
Real Techniques Miracle 2-u-1 puder za puder višenamjenski je puder za šminku s dvostrukom teksturom dizajniran za rad s puderima, tekućinama i kremama za meku, besprijekornu bazu.
  • local_shipping Besplatna dostava
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Real Techniques Miracle 2-u-1 puder za puder višenamjenski je puder za šminku s dvostrukom teksturom dizajniran za rad s puderima, tekućinama i kremama za meku, besprijekornu bazu. Savršena za dotjerivanje tijekom dana, ružičasta strana sadrži NOVA plišana vlakna koja skupljaju i nanose pravu količinu bilo kojeg proizvoda u prahu za postavljanje baze ili osvježenje šminke. Narančasta strana izrađena je od našeg materijala Miracle Complexion Sponge za jednostavno miješanje tekućih ili kremastih formula. Obje strane navlake najbolje je koristiti suhe. Naš patentirani precizan oblik u 2 točke stručno je nagnut kako bi dosegao sva područja lica - poput ispod očiju i oko nosa. Reverzibilna elastična traka čini korištenje obje strane bez nereda i daje vam maksimalnu kontrolu, a mekani silikonski umetak daje pufnu luksuzno odskakanje za ultimativnu primjenu. Naš puf za lice može se očistiti toplom vodom i kapljicom naše Real Techniques četke + spužvice za čišćenje gela, ali preporuča se zamijeniti svakih 30 danaako često koristite spužvastu stranu. Također je 100% bez okrutnosti i veganski. 

 

Kako koristiti: Miracle 2-in-1 Puder Puder ima preciznu tehniku ​​nanošenja u 2 točke.  Upotrijebite ravni rub za nanošenje i prekrivanje, a precizni vrh za prikrivanje i blendanje. 

Čišćenje: Točkasto očistite toplom vodom i Real Techniques četkom + spužvastim gelom za čišćenje. Temeljito osušite na zraku u dobro prozračenom prostoru. 

Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Zamijenite svakih 30 dana.