RADOŠEVIC SVJEŽA MATICNA MLIJEC 105 G

RADOSEVIC

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C029315
UPC:
3859892926021
  • local_shipping Besplatna dostava
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Matična mliječ je izlučevina posebnih žlijezda (hipofaringealne i mandibularne) pčela. Proizvode je mlade pčele radilice te njome hrane i odgajaju nove matice u košnici. Matična mliječ se skuplja tijekom svibnja i lipnja mjeseca.

Cjelogodišnja kura - 105 grama matične mliječi

Cjelogodišnja kura preporuča se kod alergija svih vrsta uzročnika, poremećaja rada štitnjače i opće hormonalne neuravnoteženosti, jače narušenog imuniteta, česte pojave herpesa i sklonosti gripama, hunjavicama i prehladama, kao prevencija viroza te za bolju krvnu sliku i regulaciju krvnog tlaka. Matična mliječ se posebice preporuča kod ženskih problema i anemija te parova koji pokušavaju zatrudnjeti.

Pod cjelogodišnjom kurom podrazumijevamo 105 grama matične mliječi konzumirane kroz tri mjeseca uzastopce, bez pauze. Svježa matična mliječ se uzima ujutro, natašte ispod jezika. Nakon preuzimanja paketa, dvije bočice matične mliječi stavljate u škrinju, zamrzivač, a jednu, koju ćete konzumirati, u hladnjak.

Tromjesečna kura posebno se preporuča osobama izloženim stresu, kod depresije, pre i postoperativno, onkološkim bolesnicima za vrijeme kemoterapije i zračenja, za regeneraciju živčanog sustava.

Prirodni sastav matične mliječi, ali i činjenica da ju pčelari ne proizvode, već se ona proizvodi u žlijezdama pčele radilice, a dužnost pčelara je samo pravilno ju izvaditi iz košnice, zapakirati i dostaviti kupcu, njezina je najbolja preporuka za sva stanja narušenog imuniteta organizma. Matična mliječ ne sadrži čudotvornu“x“ supstancu radi koje ima imunostimulatorno djelovanje, ali onu radi koje, kada bi se pretjeralo s njezinim uzimanjem, bi istovremeno bila štetna. 105 grama matične mliječi konzumirano kroz 90 dana optimalna je količina, ukoliko imate neke od gore navedenih poremećaja zdravlja.

PRIMJENA: Matična mliječ se pravilno konzumira peroralno u svježem obliku. Peroralna upotreba podrazumijeva unošenje mliječi pomoću drvene, staklene ili plastične žličice u usta, točnije ispod jezika u količini od jednog grama, što otprilike odgovara veličini jednog zrna kukuruza ili bobice graška. Matična mliječ se zadržava ispod jezika do 5 minuta, dok se ne rastopi i djelomično apsorbira čime smo organizmu omogućili da iz nje izvuče maksimum. Matična mliječ je prirodna tvar i kao takva, osim u rijetkim slučajevima preosjetljivosti na istu, u organizmu ne izaziva neželjene nuspojave.

PAKIRANJE: 105 g (3x35 g)