Propomucil 200 vrećice A 10

PROPOMUCIL

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C029341
UPC:
8606018607204
PropoMucil® 200 je jedinstvena kombinacija dva inovativna sastojka: standardiziranog ekstrakta propolisa i N-acetilcisteina koji brzo i direktno razlaže sekret u dišnom sustavu.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

DIŠITE SLOBODNO!                                                                                    

PropoMucil® 200 je jedinstvena kombinacija dva inovativna sastojka: standardiziranog ekstrakta propolisa i N-acetilcisteina koji brzo i direktno razlaže sekret u dišnom sustavu te olakšava disanje.

Propolis se tradicionalno koristio za sprječavanje širenja bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Za odrasle i djecu.

SASTOJCI: 

N-acetilcistein - 200 mg;
Propolis standardiziran na 12 % ukupnih polifenola - 80 mg;  

PRIMJENA:
Djeca od 3 do 6 godina: 3 puta dnevno po pola vrećice praška, otopljenog u vodi.
Djeca od 6 do 12 godina: 2 puta dnevno po 1 vrećice praška, otopljenog u vodi.
Odrasli i djeca starija od 12 godina: 2-3  puta dnevno po 1 vrećica praška, otopljenog u vodi.
Sadržaj vrećice otopiti u pola čaše vode, promiješati žličicom ako je potrebno i popiti odmah.

NAMJENA: Kod prehlade i gripe, akutnog i kroničnog bronhitisa, kronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB),  emfizema, upale pluća, upale uha, sinusitisa.

PAKIRANJE: 10 vrećica

Napomena:
Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje:
Proizvod ne trebaju upotrebljavati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda, kao ni osobe koje boluju od čira na želucu ili dvanaesniku. Ne preporučuje se upotreba ovog proizvoda kod trudnica, dojilja i djece mlađe od 3 godine. Oralne antibiotike treba primjenjivati u razmaku od najmanje 2 sata prije upotrebe Herbiko® PropoMucil 200.