PROCULIN SOFT LENS OTOPINA ZA LECE 360 ML

PROCULIN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C038221
UPC:
5310001258238
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Proculin Soft lens je višenamjenska otopina koja sadrži hijaluronsku kiselinu, a koristi se za čišćenje, uklanjanje proteinskih naslaga, dezinfekciju, ispiranje, čuvanje, stavljanje i vlaženje mekih kontaktnih leća.

Pažljivo pročitati upute i upozorenja radi pravilnog korištenja otopine u kombinaciji s kontaktnim lećama. Preporučuje se kod osjetljivih očiju.

PRIMJENA:

Oprati ruke prije vađenja leća iz očiju ili kutijice za leće. Obrisati i osušiti ruke. Zakretanjem čepa na bočici slomit će se jamstveni pečat. Leće nakon vađenja očistiti s nekoliko kapi otopine. Leću staviti na dlan jedne ruke i nježno je trljati kažiprstom druge ruke 10 do 15 sekundi kako biste je očistili. Leće isprati otopinom. Kako biste leće dezinficirali, staviti ih u kutijicu za leće napunjenu svježom otopinom i ostaviti tako najmanje šest sati. Leće ukloniti iz kutijice nakon ciklusa dezinficiranja, isprati ih otopinom i staviti u oči. Kutijicu za leće isprati otopinom i ostaviti da se suši na zraku. Ne dirati vrh kapaljke na bočici kako ne biste onečistili otopinu. Bočicu čvrsto zatvoriti odmah nakon korištenja.

Ako su leće bile spremljene dulje od sedam dana, potrebno ih je ponovno očistiti i dezinficirati prije nošenja. Potrebno je često mijenjati kutijicu za leće kako biste spriječili infekciju uslijed onečišćenja.

NAPOMENA: Proizvod je sterilan do trenutka otvaranja bočice. Zatvoriti bočicu odmah nakon upotrebe. Upotrijebiti proizvod unutar 90 dana nakon prvog otvaranja. Držiti proizvod dalje od topline i izvan dohvata djece. Ne zamrzavati. Ne piti. Ako ste preosjetljivi na bilo koji sastojak, ne koristiti ovaj proizvod. U slučaju pojave neželjenih učinaka, prekinuti primjenu proizvoda i posavjetovati se s liječnikom.

SASTOJCI: Izotonična sterilna otopina sa pH 7,2 sadržava: poliheksametilen bigvanid (0.0001%), mirapol A15, natrijev edetat, metiloksiran polimer i natrijev hijaluronat (0.025%).

PAKIRANJE: 360 ml