PHARMAGAL paket za žene

PHARMAGAL

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C050769
Poklon paket sadrži Antirid kremu 30ml, hidratantnu kremu 50ml i kremu za ruke 75ml.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Opis proizvoda: Antirid krema u svom sastavu ima ulja badema i sjemenki grožđa koja se brzo upijaju, ostavljaju kožu mekom i štite ju od oštećenja. Uz prirodna biljna ulja sadrži i retinil palmitat, oblik vitamina A koji ima antioksidativno djelovanje i potiče sintezu kolagena. U kozmetici se primjenjuje s ciljem umanjivanja vidljivosti prvih i manjih bora, nastalih u području oko očiju i usana. 

Bademovo ulje baza je hidratantne kreme. Svojim brojnim vitaminima, mineralima i nezasićenim masnim kiselinama, zajedno uz kompleks ovlaživača koji sadržava prirodne aminokiseline, šećere i ureu, štiti kožu od isušivanja i održava ju vlažnom. Hidratantna krema zbog svog sastava i blagog mirisa magnolije pogodna je za dnevnu njegu svih tipova kože.

Pharmagal krema za ruke sadrži shea maslac koji osim poticanja regeneracije kože kod malih oštećenja, uspješno štiti kožu ruku od gubitka njene prirodne mekoće i vlažnosti. U svom sastavu ima i glicerin, ureu, proteine pšenice te vitamin E koji dodatno hrane i hidratiziraju.

Pakiranje: Antirid krema 30ml, hidratantna krema 50ml i krema za ruke 75ml.