NUK varalica silikonska Mommy Feel od 0-9 mjeseci 2 komada

NUK

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051973
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

NUK Mommy Feel duda u kutiji, breskva 0-9m, 2 kom

NAPOMENA: Isporučuje se dezeni koji su trenutno dostupni na zalihi

- Jedinstveno pogodan za dojenje - 98% majki potvrđuje da umiruje bez ometanja procesa dojenja
- Nježan i poznat: silikon je mekan poput kože i oblikovan poput majčine dojke
- Preporučuju primalje, savjetnici za laktaciju i liječnici, jer bebine usne mogu nježno prisloniti na njega, baš kao kod dojenja
- Bolji oblik za pravilan razvoj zubi, čeljusti i nepca u usporedbi s uobičajenim oblicima duda na tržištu: znanstveno dokazano: NUK proizvodi imaju minimalan utjecaj na zube, čeljust i nepce
- Dostupno u različitim bojama, bez BPA, 2 komada u pakiranju, kutija za višekratnu upotrebu
 

NUK MommyFeel - duda za osjećaj majke
Odnos majke i djeteta tijekom dojenja dragocjen je i osjetljiv. Stoga NUK MommyFeel ima poseban dizajn kako bi duda umirila bez utjecaja na proces dojenja. Duda je u obliku majčine dojke. A upotrijebljeni silikon mekan je poput kože. Za osjećaj kao kod mame.
Još jedna prednost varalice je ta što varalice dodiruju samo bebine usne. Nježna i osjetljiva koža oko usta tako ostaje nepokrivena i može slobodno disati. To znači da NUK MommyFeel ne uzrokuje modrice i sprječava iritaciju kože. Bebe već od dojenja znaju nježno nasloniti usne na dudu. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto medicinski stručnjaci preporučuju ovu dudu. Naravno, NUK MommyFeel duda ima i originalni NUK oblik koji je bolji za pravilan razvoj zuba, čeljusti i nepca u odnosu na uobičajene oblike duda na tržištu. To NUK MommyFeel dudu čini najboljim izborom za bezbrižan proces dojenja.

Duda varalica MommyFeel (0-9 mjeseci) razvijena je posebno za održavanje dojenja bez problema. Nakon odvikavanja bebe prijeđite na drugi model NUK dude.

U interesu održivosti: NUK duda s kutijom za višekratnu upotrebu
Održivost je za nas glavni prioritet. Želimo roditeljima dati priliku da ponovno iskoriste našu ambalažu nakon raspakiranja, a da je ne moraju baciti. Zato isporučujemo sve NUK MommyFeel dude varalice u izdržljivoj kutiji za višekratnu upotrebu koja čuva dudu varalicu čistom i sigurnom, posebno kada ste u pokretu - idealno rješenje za održavanje čistoće omiljenog suputnika vaše djece. Zatim ga možete sterilizirati u mikrovalnoj pećnici kod kuće. U tu svrhu napunite kutiju dude vodom do označene linije. Zatim umetnite dudu tako da je duda okrenuta prema dolje. Pažljivo pročitajte upozorenje i upute za uporabu unutar pakiranja.

NUK dude su u potpunosti proizvedene u Njemačkoj. Podrazumijeva se da ne sadrže BPA i da su u skladu s europskim sigurnosnim standardom EN1400. Iz sigurnosnih i higijenskih razloga zamijenite silikonsku dudu nakon 1-2 mjeseca korištenja.