NUK Boca PVC Mini me Sip 300 ml

NUK

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C052548
UPC:
4008600432326
NUK Mini-Me Sip – moderne bočice za piće za djecu od PVC, prilagođene za djecu stariju od 9,mjeseci.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Mini-me Sip pouzdan je suputnik vašeg djeteta za svaki dan – za djecu od 9 mjeseci nadalje.

  • S nastavkom za ispijanje koji se ne grize - podnosi oštre zubiće. Kapaciteta 450ml, bez BPA.
  • Bočica za piće u modernom dizajnu - izrađena od više od 80% održivih materijala* Može se prati u perilici posuđa.
  • Nepropusna, sa zaštitnim poklopcem idealna za korištenje u pokretu. NUK Mini-Me Sip nije prikladan za korištenje s toplim ili gaziranim pićima.
  • Pažljivo pročitajte upozorenje i upute za uporabu unutar. Može se kombinirati sa svim NUK Mini-Me proizvodima. NUK bočice u skladu su s europskim sigurnosnim standardom EN14350.

NUK Mini-Me Sip – moderne bočice za piće za djecu
Lijepo je kada se bočica za piće ne sviđa samo djetetu već i roditeljima. Novi NUK Mini-Me Sip za djecu stariju od 9 mjeseci. Prilagođeno djeci – na moderan i minimalistički način. Inovativni nastavak za piće može lako izdržati male zube.
NUK Mini-Me
NUK Mini-Me je sustav koji raste s vama. Birajte između nehrđajućeg čelika i čvrste plastike otporne na udarce. Odaberite između bočica različitih zapremnina. Birajte između fiksnog nastavka za pijenje i sklopivog nastavka. I izaberite upravo onu bočicu kakvu želite za svoje dijete. U svakom slučaju bočica je nepropusna i čvrsta. Stvorena za vaše prve avanture i sve što slijedi.
Jednostavno čišćenje
Na kraju uzbudljivog dana, bočica se lako čisti. Jednostavno rastavite proizvod na pojedinačne dijelove i očistite u toploj vodi sa blagom sapunicom. Zatim isperite čistom vodom i istresite. Ostavite da se osuši kada je rastavljena. Bočica je prikladna i za pranje u perilici posuđa. Međutim, agresivna sredstva za čišćenje mogu uzrokovati materijalnu štetu.

NAPOMENA: isporučuje se boca koja je trenutno na zalihi. 

PAKIRANJE: 1 komad