NAN 2 OPTIPRO 800G

NAN

(1 recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C033682
UPC:
7613034089984
Prijelazna mliječna hrana za stariju dojenčad, od 6. mjeseca nadalje.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Prijelazna mliječna hrana za stariju dojenčad, od 6. mjeseca nadalje. 

Jedinstvena kombinacija hranjivih tvari i zaštitnih nutritivnih faktora osigurava ne samo prehranu, već i pospješuje prirodnu zaštitu dojenčeta. Tome najviše doprinose korisne bifidobakterije (Bifidus lactis) dodane u NAN 2, za koje se pouzdano zna da smanjuju pojavu proljeva i osiguravaju rast zdrave crijevene flore, slične kao u dojene djece.

NAN 2 sadrži vitamine, minerale, željezo i cink, ali i nukleotide te esencijalne masne kiseline. Dodane su i posebne dugolančane masne kiseline - omega 3 (DHA) i omega 6 (ARA), kako bi se osigurala  potrebna količina tih važnih masti za razvoj djeteta.

PRIMJENA: 

Najčešće se koristi nakon upotrebe NAN 1 ili kao nadopuna dojenju nakon 6 mjeseci, kada je dojenče počelo u prehrani koristiti druge namirnice pored mlijeka. 

NAN 2 može se koristiti kao samostalni mliječni obrok u vrijeme dohrane ili kao osnova za pripremu ukusnih kašica od žitarica te kao dodatak kuhanim jelima (ne smije kuhati već se dodaje na kraju). 

Lako se probavlja, ugodnog je okusa i dobro ga prihvaćaju bebe u Europi i svijetu.

PAKIRANJE: 800 g

1 recenzija Sakrij recenzije Prikaži recenzije

  • 5
    Nan opti pro 2

    Objavio Angel Marijić 19.07.2023

    Hrana je stigla već sljedeći dan, uredno upakirana. Pozitivno iskustvo kao i svaki puta. Dobili smo i testere proizvoda na poklon.