NAN 2 COMFORTIS 800G

NAN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C037228
UPC:
7613034965769
NAN Comfortis 2 je prijelazna mliječna hrana za stariju dojenčad, od 6. mjeseca nadalje. Lako se probavlja, ugodnog je okusa i vole ga sve bebe.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

S više od 150 godina stručnosti i napornog rada, Nestlé® je postavio temelje za istaživanje i inovacije u prehrani dojenčadi i male djece.

NAN® COMFORTIS® 2 je prijelazna mliječna hrana za dojenčad
Proizvod je primjeren za dojenčad stariju od šest mjeseci.

Naši stručnjaci razvili su NAN® COMFORTIS® 2 inspirirani istraživanjima na području prehrane dojenčadii i male djece. 

Jedinstvena kombinacija sastojaka: 
Optimizirane bjelančevine sukladno dobi djeteta, kako u kvalitativnom tako i u kvantitativnom pogledu; 
L. reuteri kultura - sličan soj može biti prisutan u crijevnoj flori dojene djece; s vlaknima - FOS/GOS; 
sadržava DHA, skladno zakonodavstvu za sve prijelazne formule (Delegirana uredba 2016/127); 
Samo laktoza - jedini ugljikohidrat prisutan u proizvodu NAN® COMFORTIS® 2. 
Vitamin D pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Kalcij je potreban za normalan rast i razvoj dječjih. 
Raznovrsna, uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje Vašeg dijeteta.

Priprema: 
1. Operite ruke prije pripreme obroka.
2. Operite bočicu, dudu i poklopac dok ne uklonite i posljednje ostatke mlijeka. Prokuhajte pribor 5 minuta.  Čuvajte pokriveno do sljedećeg korištenja.
3. Prokuhajte pitku vodu 5 minuta. Ohladite (~40˚C).
4. Slijedite tablicu hranjenja, ulijte točnu količinu tople vode u prokuhanu bočicu. Zatim dodajte točan broj mjerica prema uputama u tablici hranjenja. Koristite isključivo priloženu mjericu.
5. Pazite da je mjerica suha te ju vratite u limenku. Limenku zatvorite čvrsto nakon svake upotrebe te ju držite na suhom i hladnom mjestu.
6. Zatvorite bočicu, dobro protresite bočicu da se prah potpuno otopi. Proverite temperaturu obroka prije nego krenete hraniti dijete.

Napomena: koristite isključivo priloženu mjericu. Upotreba više ili manje praha od naznačenog će dovesti do dehidracije dojenčeta ili ćete mu uskratiti pravilnu prehranu.
Ne mijenjajte naznačene količine bez liječnikovog savjeta. U ovoj dobi prehrana djeteta je raznovrsnija (žitarice, gotove kašice).
Savjetujte se sa stručnom osobom prije uvođenja novih namirnica u prehranu djeteta, posebno za žitarice i mliječne proizvode.
Ukoliko ste po preporuci stručne osobe ili liječnika uveli novu hranu, u skladu s time smanjujete količinu mlijeka kao što je preporučeno.

Upozorenje: Pripremite svaki put samo jednu bočicu. Hranite odmah i točno slijedite upute. Ako se obrok ne priprema u skladu s uputstvima, riskirate zdravlje dojenčeta.
Ne čuvajte ostatke obroka. Uvijek držite dojenče dok ga hranite. Ostane li dojenče bez nadzora može se zagrcnuti.
Zbog neprokuhanee vode, neprokuhane bočice ili nepravilnog razrjeđivanja hrane, Vaše dojenče se može razboljeti.
Nepravilno skladištenje, rukovanje, pripremanje i hranjenje potencijalno može dovesti do nepovoljnih učinaka na zdravlje dojenčeta.

VAŽNA NAPOMENA: majčino mlijeko je najbolja hrana za dojenčeče.Prije nego odlučite da kroistiti prijelaznu mliječnu hranu, posavjetujete se sa svojim zdravstvenim djelatnikom.
Proizvod je primjeren za dojenčad stariju od šest mjeseci, koristi se kao tekući dio raznovrsne prehrane tokom perioda dohrane. Ne smije se koristiti kao zamjena za majčino mlijeko u prvih 6 mjeseci života.
Odluku o uvođenju dodatne prehrane donesite samo prema savjetu nutricionista, medicinskog ili drugog stručnjaka na temelju individualnih potreba za rast i razvoj dojenčeta.

Pakiranje: 800g