NAILDOC RAPID GEL 5ml

NAILDOC

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C030991
UPC:
9120050880504
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

NAILDOC RAPID gel medicinski je proizvod za liječenje gljivične infekcije noktiju (onihomikoze). Jedinstvena formula djeluje neposredno, prodire kroz površinu nokta i uništava gljivice u roku 20 sekundi. Zahvaljujući ovom neposrednom djelovanju gel sprječava širenje infekcije na druge nokte i štiti od ponovnog izbijanja infekcije.

AKTIVNI SASTOJCI

  • Urea ili karbamid je organski spoj. Urea je prirodno prisutna u zdravoj koži. Ona je jedan od triju prirodnih hidratantnih čimbenika u vanjskom rožnatnom sloju kože.
  • Mliječna kiselina je kemijski spoj koji ima ulogu u nekoliko biokemijskih procesa. Prirodno je prisutna u ljudima, kao i životinjama.
  • Ulje  čajevca  (TTO;  Melaleuca  alternifolia)  prirodna  je  kompleksna  mješavina  terpenskih  ugljikohidrata i tercijarnih alkohola destiliranih uglavnom na plantažama biljke čajevca koja se uzgaja u Australiji. 4-Terpineol je terpenski alkohol koji se smatra primarnim aktivnim sastojkom ulja čajevca.

DJELOVANJE

Jedinstvena kombinacije sastojaka oblikuje sloj sa fungistatičkim svojstvima koji stvara nepovoljno okruženje za razvoj gljivica i ima zaštitnu ulogu jer oblikovanjem fizičke prepreke sprječava širenje gljivica.

Urea (5 %) pojačava prodiranje aktivnih sastojaka u ploču nokta.

Ulje čajevca (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil) dokazano zaustavlja rast gljivica.

Mliječna kiselina ima kontrolnu ulogu i stvara nepovoljno okruženje za gljivice 

DOZIRANJE I UPORABA: 2 x dnevno na  zaraženo područje sve dok potpuno ne izraste novi nokat.