Isomar Plus kapi za oči 10 ml

ISOMAR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051628
UPC:
8017045013096
ISOMAR Plus kapi za posebno se preporučuju za liječenje suhih očiju.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Njihov bogat sastav omogućuje brzo ublažavanje peckanja i iritacije uzrokovane suhim očima. 

SASTOJCI: Ppročišćena voda, morska voda, ekstrakt srebrne pepeljuge (Jacobea maritima), cvjetna voda ljekovitog nevena (Calendula officinalis), cvjetna voda plavog različka (Centaurea cyanus), cvjetna voda smilja (Helichrysum italicum), voda cvijeta/lista/stabljike obične očanice (Euphrasia officinalis), eritritol, propilen glikol, betain, L-karnitin, hidroksipropilmetilceluloza, natrijev hijaluronat.

NAMJENA: ISOMAR Oči Plus inovativna formula pomaže u ublažavanju simptoma suhih očiju na 5 različitih načina:
1. Osmoprotektivno: jedan od glavnih uzroka suhoće očiju je smanjeno ili nepravilno izlučivanje suza zbog promjene prirodne osmotske ravnoteže stanica. ISOMAR Oči Plus sadrži inovativni Isoeye Plus complex koji pruža osmoprotektivno djelovanje, hidrira i štiti epitelne stanice rožnice protiv potencijalnog oštećenja stanica uzrokovanog hiperosmolarnošću.
2. Hidrira: hipotonična morska voda stimulira bolju osmotsku apsorpciju za bolju hidrataciju oka.
3. Lubrikacija: hijaluronska kiselina i hipromeloza lubriciraju površinu oka, usporavaju isparavanje suznog filma.
4. i 5. Osvježava i umiruje: formula je dopunjena s ekstraktima različka, nevena, eufrazije i primorske cinerarije s efektom osvježavanja i umirivanja crvenih i iritiranih očiju.
ISOMAR Oči Plus pruža brzo olakšanje od crvenila, iritacije, peckanja, svrbeža i osjećaja stranog tijela u oku, kao i od suzenja i umora uzrokovanih čimbenicima kao što su izloženost vjetru i suncu, prašina, pelud, smog, dim, suha toplina, klimatizacija, dugotrajan rad ispred ekrana i korištenje kontaktnih leća.
ISOMAR Oči Plus može se koristiti uz bilo koju vrstu kontaktnih leća. Korištenje ISOMAR Oči Plus prije primjene kontaktnih leća preporučuje se za bolju lubrikaciju i umirujuće djelovanje.

PRIMJENA: Otvorite pakiranje, izvadite bočicu i ukapajte 1-2 kapi u oko svakih 4-5 sati. Bočica se može zatvoriti a preostala količina mora upotrijebiti u roku od 6 mjeseci nakon prvog otvaranja. Inovativni ISOMAR Oči Plus čep je posebno dizajniran da osigura sterilnost proizvoda čak i tijekom uporabe i za optimalno doziranje. Preporuča se da ne pritiskate jako zatvorenu bočicu kako biste spriječili da kapljice izađu iz rešetke poklopca.

UPOZORENJA: ISOMAR Oči Plus je pogodan samo za oftalmološku uporabu. Nemojte koristiti proizvod ako je pakiranje oštećeno prije prvog otvaranja. Nemojte koristiti proizvod u slučaju poznate alergije na bilo koji od sastojaka. Nemojte koristiti istovremeno s drugim lokalnim tretmanima. Proizvod se ne smije koristiti za čišćenje i/ili čuvanje kontaktnih leća. Nemojte dodirivati membranu spojnice vrhom bočice. Držite izvan dohvata djece. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvajte na hladnom, suhom mjestu, dalje od izvora topline i svjetla, na temperaturi između  4° i 25 °C. Pravilno odložite spremnik nakon uporabe. Konzultirajte liječnika ukoliko problem potraje.

PAKIRANJE: 10 ml