Isomar Hypertonic bočice za odčepljivanje nosa 20 x 5 ml

ISOMAR

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C047675
UPC:
8017045015328
Hipertonična sterilna morska voda u bočicama za nosnu sluznicu.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: ISOMAR Dekongestivne bočice sadrže hipertoničnu otopinu na bazi čiste morske vode s prirodnim dekongestivnim djelovanjem na nazalno tkivo nosa. Hipertonična morska voda osmozom oslobađa nos od viška sluzi; ne stvara naviku, ne oštećuje tkivo. ISOMAR Dekongestivne bočice prikladne su za alergije općenito, kao i za one uzrokovane peludom. Preporuča se za primjenu kod djece starije od 6 mjeseci, odraslih i trudnica.

ISOMAR dekongestivne bočice pogodne su za ovlaživanje i poboljšanje drenaže nosne sluznice, smanjenje otoka na gornjem dišnom putu; uklanjanje ustajale sluzi iz prirodnih prolaza kod prehlade i alergijskog rinitisa; ublažavanje simptoma u bolesnika pogođenih sinusitisom i rino-sinusitisom; temeljito čišćenje nazalnih šupljina uklanjanjem peludi, prašine i smoga. ISOMAR dekongestivne bočice također se preporučuju za poboljšanje prohodnosti nazalnih prolaza, obnavljanje cilijarne pokretljivosti i u terapiji aerosolima za ovlaživanje gornjih putova.

PRIMJENA: Otvorite zatvorenu bočicu okretanjem poklopca. Stavite ampulu s jednom dozom u nosnice bebe koja leži. Pritisnite bočicu dok ne istisnete željenu količinu. Za dijete koje samostalno koristi ISOMAR Dekongestivne bočice i za odrasle, bočicu je potrebno staviti u nosnice, pritisnuti je, s glavom prema gore udišući i zatvarajući drugu nosnicu prstom.


ZA AEROSOLNU TERAPIJU: ulijte tekućinu u uređaj za terapiju aerosolom, slijedeći upute za uporabu navedene na uređaju.

UPOZORENJA: Sterilna otopina nije prikladna za injekcije. Čuvajte na suhom mjestu, daleko od izvora topline na maksimalnoj temperaturi od 25 °C. Nemojte koristiti istodobno s drugim sredstvima za lokalnu primjenu. Nemojte koristiti istu bočicu s jednom dozom za higijenu nosa i za aerosolnu terapiju. Nemojte miješati s drugim otopinama. Držite bočicu izvan dohvata djece. Nakon otvaranja bočica se mora odmah upotrijebiti i zbrinuti nakon uporabe. Ako je bočica oštećena , funkcionalne značajke proizvoda mogu se promijeniti Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Ne ostavljajte prazne bočice u okolišu. Tijekom aerosolne terapije preporučujemo naizmjenično korištenje ISOMAR Dekongestivne bočice s farmakološkim tretmanima. U nekim slučajevima proizvod može imati blago nadražujuće djelovanje. Koristite do najviše 3 puta dnevno i ne duže od 2 tjedna. Dugotrajna uporaba može uzrokovati isušivanje nosne sluznice. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

KONTRAINDIKACIJE: Nemojte koristiti ISOMAR Dekongestivne bočice kod dojenčadi mlađe od 6 mjeseci. Nemojte koristiti u slučaju krvarenja iz nosa.

PAKIRANJE: 20 X 5 ml