HAMAPHARM FLEXOMAX GEL 75 ML

HAMAPHARM

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C022682
UPC:
3859892779122
FlexoMax gel se može primjeniti prije i nakon fizicke i sportske aktivnosti na mišice i zglobove te pruža osjecaj ugode.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

FlexoMax gel se može primjeniti prije i nakon fizičke i sportske aktivnosti na mišiće i zglobove te pruža osjećaj ugode. Ima dvostruko djelovanje:

  1. Trenutan učinak hlađenja.
  2. Brzo zagrijava i djeluje umirujuće.

Najčešće ga koriste starije osobe i sportaši zbog umirujućeg djelovanja kod bolova u zglobovima, ozljeda zglobova i ligamenata, osteoartritisa i otežanog kretanja te sportskih napora.

Ugodnog je prirodnog mirisa, brzo se upija i ne masti kožu i odjeću.

FlexoMax gel sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakata ljute paprike, vrbe, vražje kandže i kurkume, te mentol, metil-salicilat, kamfor i glukozamin-sulfat. U obliku je gela koji se lako razmazuje.

PRIMJENA: Primjenite FlexoMax gel na leđa, vrat, ramena, ruke, laktove, šake, noge, koljena, stopala. Lagano umasirati na određeno mjesto 3-4 puta dnevno dok se ne upije u kožu. Ne preporučuje se kod djece. Ne upotrebljavati s oblozima i zavojima. Ne nanositi na otvorene rane. Izbjegavati kontakt s očima. Držati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. Ne preporuča se osobama preosjetljivim na bilo koji od sastojaka.

PAKIRANJE: Sadrži 75 ml gela u tubi.