GUM SENSIVITAL SONIC ČETKICA

GUM

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C043654
UPC:
7630019904735
Upit o dodatnim količinama

Sonična četkica za zube koja pruža izuzetno nježno, ali dubinsko čišćenje osjetljivih zuba i nježnih, natečenih desni.

  • Dokazano je da u usporedbi s ručnom četkicom za osjetljive zube uklanja plak 88% dublje, i to na teško dostupnim područjima. Izuzetno nježno četkanje masira desni. Nakon četkanja ostavlja osjećaj svježine i čistoće.
  • Za najbolje rezultate preporučuje se četkicu koristiti s Gum SensiVital pastom za zube i vodicom za ispiranje usta. U pakiranju se nalaze i baterija te tri prstena u bojama za personalizaciju četkice.

Upute za korištenje:

KAKO ZAMJENITI GLAVU ČETKE
Držeći bazu, odvojite glavu. Postavite novu glavu na bazu i gurnite prema dolje. Zamijenite samo s GUM SONIC glavama za punjenje.

KAKO ZAMJENITI BATERIJU
Okrenite bazu i povucite bazu ručke prema dolje. Zamijenite samo jednom novom AAA alkalnom baterijom. Prilikom zamjene baterije slijedite simbole na donjem dijelu radi ispravnog pozicioniranja. Zatvorite spremnik i odložite bateriju u skladu s lokalnim propisima.

KAKO PROMIJENITI PRSTEN U BOJI
1. Uklonite glavu četke.
2. Uklonite trenutni srebrni prsten tako da ga podignete.
3. Odaberite novi prsten u svojoj omiljenoj boji i gurnite ga na ručku. Provjerite je li prsten pravilno postavljen na ručku (vidi slike) i da nema razmaka između dijelova.
4. Postavite glavu na bazu i gurnite prema dolje.

KAKO KORISTITI
Nanesite malu količinu paste za zube na glavu četkice. Umetnite glavu četkice u usta. Uključite pritisak četke na gornjem središnjem gumbu. Koristite istu tehniku ​​četkanja kao i ručna četkica za zube bez primjene dodatne sile.

KAKO ČISTITI
Isključite četku. Isperite glavu četke vodom nakon četkanja. Preporuča se mijenjati glavu četkice svaka 3 mjeseca.

Više o proizvodu pogledajte na poveznici: 

https://youtu.be/ecIv92p6vLg