EUCERIN PH5 LOSION ZA TIJELO LIGHT 400ml

EUCERIN

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C033902
UPC:
4005800204890
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama
  • Losion za tijelo
  • Pruža dugotrajnu hidrataciju
  • Obnavlja zaštitnu barijeru kože
  • Smanjuje osjetljivost kože

Lagani hidratantni losion za suhu i osjetljivu kožu. Pruža dugotrajnu hidrataciju, jača otpornost kože i smanjuje njenu osjetljivost.

Suha i osjetljiva koža vrlo je podložna okolišnim okidačima koji je čine još osjetljivijom. Potrebno joj je više od blagog sredstva za hidratizaciju da bi postala manje osjetljiva.

Eucerin pH5 light losion je blago ali učinkovito sredstvo za hidratizaciju posebno stvoreno da suhu i osjetljivu kožu učini otpornijom i manje osjetljivom. Jedinstven Eucerin pH sustav ravnoteže sadrži citratni pufer, derivat citrične kiseline koji obnavlja i podupire optimalnu pH vrijednost kože. Formula sadrži i dekspantenol, aktivni sastojak poznat po svojim regenerativnim svojstvima.

Lagana tekstura upija se brzo bez ostavljanja masnih tragova. Koristiti na dnevnoj bazi za dugotrajnu zaštitu i meku, glatku kožu. Pogodno za bebe i djecu.

PRIMJENA: Nanosite dnevno (ili redovito, ovisno o potrebi) nakon tuširanja ili kupanja.Nježno umasirajte dok se u potpunosti ne upije.Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji sa sredstvom za čišćenje tijela iz Eucerin pH5 linije.

PAKIRANJE: 400ml