Embryolisse Sun Cream SPF50+ 100 ml

EMBRYOLISSE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C052303
UPC:
3350900002763
Krema za extremnu zaštitu od sunca, za sve tipove kože.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Embryolisse donosi inovaciju svojom minimalističkom linijom za zaštitu od sunca, obogaćenom antioksidativnim uljem biljke Roucou. Ova linija sastoji se od dva proizvoda s formulom sigurnom za oceane koja je strogo ispitana na 100 % osjetljivoj koži. Embryolisse Sun Cream SPF50 pruža sveobuhvatnu zaštitu za sve tipove kože, od treće godine života. Sadrži vrhunske organske filtre za visoku zaštitu i hranjiva, antioksidativna svojstva ulja biljke Roucou, što osigurava zdravi zlaćani sjaj. Prožeta suptilnim mirisom, formula kreme otporna je na trljanje i vodu bez ostavljanja upadljivih bijelih tragova.

•    Krema koja se stapa s kožom i ne ostavlja vidljivi trag
•    Vodootporna
•    Za cijelu obitelj³
•    Praktična: tuba od 100 ml može se nositi u ručnoj prtljazi.
•    Tuba od 60 % reciklirane plastike.⁴
•    28 % ukupno smanjenje uporabe plastike.⁵
•    Veganska formula
•    93 % sastojaka prirodnog podrijetla.¹

¹Osnovna formula, bez filtara za zaštitu od sunca.
³Od treće godine života. 
⁴Ne uključujući umjetna bojila.
⁵U usporedbi s klasičnom tubom iste veličine.

SASTOJCI:  Kako bi na prvo mjesto stavio njegu kože i istovremeno smanjio utjecaj brenda na oceane, Laboratoires Embryolisse odlučio je izostaviti mineralne filtre koji se teško nanose i ne pružaju dobro osjetilno iskustvo te kontroverzne kemijske filtre poput oktokrilena i oksibenzona. Embryolisseova alternativa za zaštitu od sunca: kombinacija tri vrhunska organska filtra koji osiguravaju optimalnu zaštitu i nisu ekotoksični za koralje i morske alge².

Ovi organski filtri koji su učinkoviti protiv UVA i UVB zraka u skladu su s najvišim normama dva međunarodno priznata faktora zaštite:
SPF50 (faktor zaštite od sunca) koji mjeri razinu zaštite od UVB zraka. PA++++ (zaštita od UVA zraka) koja mjeri razinu zaštite od UVA zraka.
PRIRODNI ANTIOKSIDATIVNI DRAGULJ Ulje biljke Roucou, koje se tradicionalno koristi u Amazoni kao balzam protiv štetnog djelovanja sunca i bogato je antioksidansima beta-karotenima, vlaži, hrani i štiti kožu od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja kože. Ovo iznimno ulje nudi samo najbolje za njegu kože i njezinu ljepotu dajući joj blago narančasti ton koji pruža zdravi sjaj za neodoljivo mekanu i svilenkasto glatku kožu.

²Ispitivanje toksičnosti na fragmentima koralja (Seriatopora hystrix) nakon 96 sati izloženosti. Ispitivanje toksičnosti na morskim algama (Phaeodactylum tricornutum) nakon 72 sata izloženosti – NF EN ISO 10253: 2016.

PRIMJENA: Embryolisse je posebno osmislio kremu bogate teksture za lice i tijelo kako bi osigurao ne samo užitak nego i jednostavnost pri nanošenju. Ne ostavlja bijeli ni ljepljivi trag! Tekstura se stapa s kožom ostavljajući ugodan miris univerzalnih nota koji ga izdvaja od tipičnih mirisa povezanih s proizvodima za zaštitu od sunca.
Nanijeti obilno prije izlaganja suncu i često ponovno nanositi.

UPOZORENJE: izbjegavati izlaganje suncu kada su sunčeve zrake najjače. Ne izlagati bebe i malu djecu jakom sunčevom svjetlu.

PAKIRANJE: 100 ml