Embryolisse Micelarni losion 250 ml

EMBRYOLISSE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051875
UPC:
3350900000295
Micelarni losion brzo i nježno čisti i uklanja šminku s lica, očiju i usana. Dovoljno je nježan i za najosjetljiviju kožu.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Embryolisse Micellar Lotion sadrži micele za nježno čišćenje u otopini cvjetne vodice plavog različka, hamamelisa i kamilice koji u kombinaciji s glicerolom omekšavaju, njeguju i toniziraju kožu. Embryolisse Micellar Lotion dobro podnose i koža i oči dok djelotvorno uklanja nečistoće, čestice onečišćenja i ostatke čak i vodootporne šminke. Nakon čišćenja Embryolisse micelarnim losionom koža je umirena, mekana i puna tonusa, a ten dobiva zdravi i čisti sjaj. Nakon čišćenja Embryolisse micelarnim losionom koža je umirena, mekana i puna tonusa, a ten dobiva zdravi i čisti sjaj. Podnošljivost je dermatološki i oftalmološki ispitana.

SASTOJCI: Cvjetne vodice plavog različka, hamamelisa i kamilice, micelarne tvari za čišćenje, glicerol. Embryolisse Micellar Lotion sadrži micele za nježno čišćenje u otopini cvjetne vodice plavog različka, hamamelisa i kamilice koji u kombinaciji s glicerolom omekšavaju, njeguju i toniziraju kožu. Embryolisse Micellar Lotion dobro podnose i koža i oči dok djelotvorno uklanja nečistoće, čestice onečišćenja i ostatke čak i vodootporne šminke. 95 % sastojaka prirodnog podrijetla. 

PRIMJENA: Micelarni losion nanesite na kožu pamučnom blazinicom. Ponovite postupak dok blazinica ne bude čista. Nježno posušite. Embryolisse micelarni losion nije potrebno ispirati.

PAKIRANJE: 250 ml