Daylong Cetaphil Sun SPF50 losion 100 ml

DAYLONG CETAPHIL

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C043502
UPC:
3499320009539
Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion za lice i tijelo pogodan je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

CETAPHIL DAYLONG CETAPHIL SUN Losion SPF 50+, 100 ml

  • Liposomalni losion za zaštitu od sunca.
  • Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion za lice i tijelo pogodan je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine.
  • Ovaj losion za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga.
  • Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion formuliran je za zaštitu i hidraciju kože.
  • Kombinacija umirujućeg vitamina E i aloe vere hrani i hidrira kožu 24-satnom hidracijom sprječavajući učinke isušivanja sunca.
  • Nježni losion za zaštitu od sunca osmišljen za osjetljivu kožu.
  • Daylong Cetaphil Sun SPF 50+ lotion posebno je formuliran da bude nježan prema osjetljivoj koži i koži osjetljivoj na sunce. Formula ne nadražuje kožu i ne začepljuje pore.

PRIMJENA: 

Losion obilno nanesite otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i pustite da se dobro upije. Nanesite više puta tijekom dana da biste održali zaštitu od sunca, posebno nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom.
Upozorenja: Izbjegavajte dodir s očima. Nanošenje premale količine losiona znatno smanjuje razinu zaštite. Izbjegavajte izlaganje suncu između 11 i 16 sati. Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu prijetnju zdravlju. Čak ni proizvodi s visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Nemojte izlagati dojenčad i malu djecu izravnom sunčevom svjetlu. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

PAKIRANJE: 100 ml