Curasept ADS DNA 205 otopina za ispiranje usta 200 ml

CURASEPT

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051598
Vodica za ispiranje usta koja svojim sastavom vodica za ispiranje usta omogućuje učinkovito suzbijanje stvaranja zubnog plaka
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: CURASEPT ADS® DNA 205 TEKUĆINA ZA ISPIRANJE USTA svojim sastavom omogućuje učinkovitu kontrolu stvaranja zubnog plaka kod pacijenata s povećanim rizikom od bolesti zubnog i parodontnog tkiva te kao komplementarnu njegu kod pacijenata s fiksnim ortodontskim aparatima

Svojim sastavom vodica za ispiranje usta omogućuje učinkovito suzbijanje stvaranja zubnog plaka kod pacijenata s povećanim rizikom od bolesti zuba i parodontnih tkiva te kao komplementarnu njegu kod pacijenata s fiksnim ortodontskim aparatima.

PREPORUČUJE SE KORIŠTENJE:⇒ kod pacijenata s povećanim rizikom od bolesti zubi i parodontnog tkiva, za komplementarnu skrb kod pacijenata s fiksnim ortodontskim aparatom, za produženu preventivnu uporabu (do 6 mjeseci) prema uputama stomatologa ili ortodonta.

FORMULACIJA SADRŽI:⇒ 0,05% klorheksidina (CHX) i 0,05% natrijevog fluorida. Zbog svoje postojanosti na površini tvrdih i mekih tkiva, CHX omogućuje učinkovito otklanjanje zubnih naslaga.

⇒ Fragmenti DNA, koji djeluju kao stanični bioaktivator, djeluju protuupalno i potiču obnovu desni.

⇒ PVP-VA kopolimer sa zaštitnim filmom pomaže u ublažavanju simptoma nadražene sluznice.

⇒ sustav ADS® (Anti-Discoloration System), za koji je klinički dokazano da učinkovito čuva bjelinu vaših zuba, osigurava da se percepcija okusa ne mijenja i na taj način osigurava sigurnu uporabu.

 Bez alkohola – ne isušuje sluznicu usne šupljine.

PRIMJENA: Ispiranje dva puta dnevno nakon pranja zuba. Isprati zube s nerazrijeđenom 10 ml Curasept ADS® DNA 205 tekućinom za ispiranje usta tijekom 60 sekundi. Ne preporučuje se ispiranje vodom sljedećih 30 minuta.

PAKIRANJE: 200 ml

Medicinski proizvod. Prije upotrebe pažljivo pročitajte upute o načinu korištenja.