Catafertyl test za trudnoću A2

CATAFERTYL

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051315
UPC:
3831061013770
Catafertyl test za rano otkrivanje trudnoće za kućnu upotrebu.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Kada žena ostane trudna, posteljica se počinje formirati, a njezine stanice počinju lučiti hormon trudnoće ili humani korionski gonadotropin (hCG). Catafertyl test za trudnoću radi otkrivanjem povišenih razina hCG-a u urinu kako bi se lakše utvrdilo je li žena trudna.
Catafertyl test za trudnoću je:
⦁    Jednostavan za upotrebu 
⦁    Pouzdan jer pruža 99,2%-tnu točnost 
⦁    Brz jer su rezultati dostupni za 1-3 minute
⦁    Uputstva za upotrebu / Preporučena upotreba
Kako koristiti test za trudnoću? Preporučujemo da napravite test jedan dan nakon očekivanog početka menstruacije. Smanjite unos tekućine približno 2 sata prije testiranja. Za testiranje trudnoće prikladna je bilo koja mokraća, ali za najtočnije rezultate bolje je upotrijebiti prvu jutarnju mokraću.
Izvođenje testa:
1. Otvorite zapečaćenu foliju tako da je poderete uzduž oznake. Izvadite test iz folije i uklonite zatvarač kako biste otkrili upijajući vrh.
2. Držite test za držač za palac s izloženim upijajućim vrhom okrenutim prema dolje. Ispustite malu količinu urina u WC školjku, a zatim stavite upijajući vrh izravno u mlaz urina na najmanje 10 sekundi dok ne bude potpuno mokar.
Ako želite, ispustite malu količinu urina u WC-školjku, a zatim možete mokriti u čistu, suhu posudu i potopiti polovicu upijajućeg vrha u mokraću na najmanje 5 sekundi.
3. Vratite poklopac na test i postavite ga na ravnu površinu s kontrolnim i ispitnim prozorčićima okrenutim prema gore.
4. Nakon 3 minute očitajte rezultat. Ne čekajte više od 5 minuta za očitavanje rezultata. Već nakon 1 minute možete primijetiti pozitivan rezultat. Da biste potvrdili negativan rezultat, morate pričekati cijelo vrijeme reakcije od tri minute.

Pozitivan rezultat: Pozitivan rezultat označen je s dvije trake različitih boja u testnom području (T) i kontrolnom području (C).
Negativan rezultat: Rezultat je negativan ako se u kontrolnom području (C) pojavi samo jedna obojena crta.
Nevažeći test: Ako se linija ne pojavi u kontrolnom području (C), test je nevažeći bez obzira pojavljuje li se linija u testnom području (T).
Kada govorimo o tome koji je test na trudnoću najpouzdaniji, potrebno je voditi računa o tome koliko dana prije izostanka menstruacije se koristi test na trudnoću.

Koliko brzo mogu napraviti test ako sumnjam da sam trudna?
Preporučujemo da test napravite dan nakon očekivanog početka menstruacije. Iako proizvodnja hCG-a počinje čak i prije toga, razine se jako razlikuju od žene do žene tijekom ovog vrlo ranog razdoblja. Dakle, test je točan kao što je navedeno, samo jedan dan nakon izostanka menstruacije.
Ako se odlučite testirati prije menstruacije i dobijete pozitivan rezultat, vjerojatno ste trudni, ali ako dobijete negativan rezultat, morate to potvrditi testiranjem na ili nakon dana menstruacije.
Mogu li pročitati rezultate testa nakon više od 5 minuta?
Ne, rezultate testa treba očitati unutar 5 minuta. Iako se pozitivan rezultat ne bi trebao promijeniti nekoliko dana, negativan rezultat može se pretvoriti u lažno pozitivan unutar nekoliko minuta od testiranja. Stoga je uvijek najbolje očitati rezultat nakon 3 minute i zatim odbaciti test kako biste izbjegli zabunu.
Moram li napraviti test s prvim jutarnjim urinom?
Iako možete napraviti test bilo kada, vaš prvi jutarnji urin obično je najkoncentriraniji i stoga sadrži najviše hCG-a.
Koliko je osjetljiv test na trudnoću?
Test otkriva ljudski korionski gonadotropin (hCG) u urinu u koncentracijama od 25 mlU/ml ili više.

UPOZORENJE: Prije donošenja bilo kakve medicinske odluke posavjetujte se sa svojim ginekologom. Prije uporabe pažljivo pročitajte cjelovite upute za uporabu. Samo za in vitro dijagnostičku upotrebu (ne za internu upotrebu). Test treba zagrijati na sobnu temperaturu (10-30 °C) prije testiranja.
Skladištenje - Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu.

PAKIRANJE - 2 testa za trudnoću, upute za uporabu