REVIMED® Fe: Recept za snažan imunitet i odličnu krvnu sliku!

REVIMED® Fe: Recept za snažan imunitet i odličnu krvnu sliku!

14.12.2023

Uloga željeza u prijenosu kisika do stanica, gdje se koristi za odvijanje oksidacijskih procesa je najvažnija, jer bez željeza u roku od samo nekoliko minuta dolazi do smrti. Najveće količine željeza organizmu je moguće priskrbiti konzumiranjem dvovalentnog kelatnog željeza kombiniranog s vitaminom C. Liofilizirana BIO matična mliječ sadrži i vitamin C i željezo i dodatno povećava apsorpciju željeza (do 80%).

Zašto kombinacija liofilizirane BIO matične mliječi, vitamina C i dvovalentnog kelatnog željeza?

Biološka vrijednost BIO matične mliječi i stevije povećat će se ako im se dodaju vitamin C i dvovalentno kelatno željezo, a učinci će se višestruko pojačati. To su supstancije koje podržavaju snažan imunitet i dobru krvnu sliku, s eritrocitima „punim“ kvalitetnog željeza prijeko potrebnog da svako tkivo dobije životno potreban kisik i da svaka stanica normalno funkcionira.

Dvovalentno željezo - najpoželjniji oblik željeza!

Dodatan unos željeza u obliku dodataka prehrani, može znatno poboljšati status željeza, posebno kod rizičnih skupina: žena, trudnica, djece, starijih osoba, sportaša.

REVIMED® Fe je najsličnije željezo u našem organizmu i prirodni visokokvalitetni dodatak prehrani na osnovi dvovalentnog kelatnog željeza (najsličnije željezu u organizmu), liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda i vitamina C. Namijenjen je osobama koje imaju pomanjkanje željeza, kao i svima koji žele popraviti krvnu sliku ili tijekom duljeg razdoblja održavati dobru krvnu sliku i snagu organizma. Može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicama, te nije potrebno raditi pauze tijekom korištenja. Preporučuje se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), ženama, trudnicama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportašima i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu. Dostupan je i REVIMED® Stevia Fe sa stevijom kao sladilom, koji je pogodan i za dijabetičare. 

Zašto preporučujemo redovitu primjena REVIMED® Fe:

  • Potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
  • Željezo je nisko dozirano, a biološki vrlo iskoristivo (do 80%)
  • Sprječava i suzbija nedostatak željeza i opću slabost organizma
  • Najbliži je spoj prirodnim oblicima vezanja željeza u organizmu
  • Željezo u kombinaciji s matičnom mliječi i vitaminom C je idealan spoj
  • Izvrstan okus šumskog voća
  • Za sve uzraste
  • Bez prekida u konzumiranju
  • Bez nuspojava i alergijskih reakcija
  • Pogodan za vegetarijance
  • Ne sadrži gluten

REVIMED® proizvodi ne sadrže gluten, pa se se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima ili ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Zbog svoje izrazite čistoće liofilizirana BIO matična mliječ i dehidrirani med u REVIMED® proizvodima ne sadrže alergene, tako da nema alergijskih reakcija, pa ih mogu koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.