Hipoalergeni nakit bez nikla | Farma Bijoux

Hipoalergeni nakit bez nikla | Farma Bijoux

Objavio eljekarna24.hr on 05.03.2024

Alergija na nikal? Sad možete nositi nakit koji želite

U svijetu gdje se stil i osobnost isprepliću u svakodnevnom izražavanju, važno je pronaći one komade koji ne samo da dopunjavaju vaš izgled, već i govore priču o vašoj jedinstvenosti. U tom smislu, Farma Bijoux predstavlja više od običnog nakita - to je izričaj istinske elegancije, sofisticiranosti i inovativnosti. Savršeno uravnotežen da upotpuni svaku priliku, od casual susreta s prijateljima do najglamuroznijih večernjih događanja, ovaj nakit je stvoren da istakne vašu jedinstvenu ljepotu i stil.

Za one koji teže izbjeći uobičajene neugodnosti povezane s alergijama na nakit, posebno preosjetljivosti na nikal, Farma Bijoux nudi izvrsno rješenje. U Europi, gdje otprilike 20% stanovništva pati od preosjetljivosti na nikal, hipoalergeni nakit postaje ne samo simbolom ljepote i sofisticiranosti, već i simbolom pažnje i razumijevanja prema potrebama i dobrobiti svojih korisnika.

Uz Farma Bijoux, ne odustajete od svog stila - umjesto toga, birajte put prema izuzetnoj eleganciji koja poštuje vašu individualnost i zdravstvene potrebe. Otkrijte kako ovaj nakit može transformirati vašu svakodnevicu u priču o ljepoti bez kompromisa.

Farma Bijoux - Hipoalergeni nakit


Zašto odabrati Farma Bijoux nakit?

Farma Bijoux preoblikuje svijet nakita eliminirajući rizik od iritacija, nelagode i osipa zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu i ekskluzivnom galvanskom tretmanu.

Hipoalergeni nakit, testiran na osjetljivu kožu, ne samo da osigurava udobnost i sigurnost pri nošenju, već i odiše estetikom koja obogaćuje svaku priliku. Dokazano je da zadovoljava visoke standarde sigurnosti, sa 99% korisnika koji potvrđuju njegovu bezbrižnu upotrebu. Zanimljivo je da su migracijske vrijednosti nikla u njihovim naušnicama značajno ispod normi, što ih čini 29 puta sigurnijima od propisanih standarda. Osnovan na temeljima farmaceutskog sektora u Italiji i Europi, izdvaja se kao lider u hipoalergenom nakitu, čime potvrđuje svoju stručnost i posvećenost pružanju sigurnih rješenja za sve, posebno za one s preosjetljivošću na nikal. Ovaj pristup ne samo da štiti kožu, već i otvara vrata novim stilovima i samopouzdanju bez kompromisa.

Pažljiv proces izrade nakita i odabir najkvalitetnijih sirovina

  • Odabrane sirovineFarma Bijoux koristi ekološki prihvatljivi mesing i najkvalitetnije kristale, bez olova, koji su na tržištu. Odabir sirovina naglašava njihovu posvećenost kvaliteti i ekološki održivim praksama.
  • Umijeće u izradi nakita: Proces izrade uključuje različite tehnike poput pozlaćivanja, ručnog emajliranja naušnica u boji te ručnog lijepljenja svakog pojedinačnog kristala. Kombinacija vještina pruža jedinstven i pažljivo izrađen nakit.
  • Ručno nanošenje kristala: Svaki kristal se nanosi ručno, što dodaje osobnu notu i posebnu pažnju prema detaljima u procesu izrade. Ova praksa osigurava visoku kvalitetu i estetsku vrijednost svakog pojedinog komada nakita.
  • Ručno emajliranje: Ostali predmeti se pažljivo emajliraju jedan po jedan, koristeći posebne koristeći posebne boje od strane stručnjaka.Tehnika omogućava postizanje željenih boja i detalja na svakom komadu nakita.
  • Ekološka osviještenost: Nakit koji poštuje okoliš i prirodu. Proizvodi su izrađeni od ekološki prihvatljivog mesinga, a sva pakiranja su napravljena s certificiranim FSC® papirom iz odgovornih izvora.
  • Napravljeno u Italiji: Sav nakit je osmišljen, dizajniran, proizveden i pakiran u cijelosti u Italiji, pridržavajući se visokih standarda kvalitete i umijeća izrade koji su sinonim za talijansku tradiciju proizvodnje.
  • Dermatološko testiranje: Dermatološki testiran i jedini je odobren od strane AIDECO (Talijanska udruga dermatologa i kozmetologa), što dodatno potvrđuje sigurnost i dermatološku kompatibilnost proizvoda. Njihova ispitivanja ističu posvećenost brenda sigurnosti i udobnosti korisnika.

Sve ove karakteristike zajedno čine nakit ne samo pogodnim za osobe preosjetljive na nikal već i estetski vrijednim, s posebnim naglaskom na ručnu izradu i pažljivost u odabiru sirovina.

Galvanska obrada predstavlja ključnu fazu u proizvodnji Farma Bijoux nakita, a svi proizvodi su obrađeni ovom ekskluzivnom tehnikom, osim ako nisu pozlaćeni. Ova tehnika galvanizacije je pažljivo osmišljena tijekom godina kako bi se osigurala maksimalna dermatološka kompatibilnost.

Ekskluzivna formulacija tretmana: ključne karakteristike

  • Maksimalna dermatološka kompatibilnost

Galvanska obrada minimizira ili potpuno eliminira otpuštanje nikla i teških metala, čineći nakit sigurnim za osobe preosjetljive na te tvari.

  • Sjaj

Specijalna formulacija tretmana osigurava izvanredan sjaj nakita, doprinoseći njegovoj estetskoj privlačnosti.

  • Otpornost na koroziju

Galvanska obrada štiti nakit od korozije, produžujući njegov vijek trajanja i održavajući visoku kvalitetu.

  • Trajna zaštitna učinkovitost

Tehnika galvanizacije osigurava dugotrajnu zaštitu, održavajući izvornu kvalitetu i sigurnost nakita.

Raznolikost stilova za sve

Nakit dolazi u širokom spektru stilova, od jednostavnih do elegantnih, s pozlaćenim i sjajnim posrebrenim završecima, nudeći opcije prikladne za svakodnevno nošenje ili posebne prilike. Kombinacija estetike, sigurnosti i stručnog odobrenja čini Farma Bijoux pouzdanim izborom u svijetu nakita.

Posebna pažnja prema najmlađima

Pruža kvalitetan nakit ne samo za odrasle, već i za djecu, s ponosom na svoju liniju naušnica dizajniranih da zadovolje dječje stilove i privuku odrasle. Ova inicijativa omogućava roditeljima i djeci da zajedno odaberu stilski dopadljive i sigurne komade nakita, promičući ljubav prema modi unutar obitelji i potvrđujući brigu brenda za sve generacije.

Istaknite svoj stil uz predivan nakit! 

Farma Bijoux - besplatna dostava 19.-22.03.2024