Biovitalis Aromatični balzam za prsa 50 ml

BIOVITALIS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051678
Balzam za prsa i leđa s organskim eteričnim uljima bijelog bora i prave lavande.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Aromatični balzam za prsa sadrži 100% organska eterična ulja bijelog bora i prave lavande. Eterična ulja bijelog bora i prave lavande osiguravaju aromaterapijski učinak. Zahvaljujući ulju pamuka, aromatični balzam ima kremastu teksturu.

PRIMJENA:  Nanosi se na prsa i leđa, osobito prije spavanja. Ova teglica balzama s organskim eteričnim uljima bijelog bora i prave lavande pruža blagotvornu aromaterapiju tijekom dana i noći.

Balzam je namijenjen je djeci starijoj od 6 mjeseci i odraslima. Njegova kremasta tekstura, zahvaljujući ulju pamuka, omogućuje lako nanošenje i brzu apsorpciju.

SASTOJCIAromatični balzam za prsa zahvaljuje svoj blagotvorni učinak sljedećim prirodnim sastojcima:

  • Lavanda: Umirujući sastojak koji potiče opuštanje. Lavanda je poznata po svojoj sposobnosti opuštanja, što je izuzetno korisno prije spavanja.
  • Bijeli bor: Eterično ulje bijelog bora pridonosi aromaterapijskom učinku. Dobiva se iz iglica bora i poznato je po svom svježem i aromatičnom mirisu.
  • Badem: Ulje slatkog badema pruža hranjivu njegu kože.
  • Pčelinji vosak: Dodatna tekstura i njega za kožu.
  • Pamuk: Ulje pamuka dodatno njeguje kožu.

Balzam ne sadrži mentol, kamfor, ulje eukaliptusa niti vazelin, čime zadržava 100% prirodan sastav bez konzervansa. Ne sadrži sastojke koji iritiraju i nije testiran na životinjama.

PAKIRANJE : 50 ml