BIOSILVER VODICA 1000 ML

BIOSILVER

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C020271
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Biosilver je potpuno prirodna i prozirna tekućina nalik mineralnoj vodi, s tim da su jedini minerali u vodi sitne, submikroskopske čestice čistog srebra. Proizvodi se od ultra čiste redestilirane vode – Aqua purificata, u kojoj su posebnim elektro-magnetskim procesom raspršene mikroskopski male čestice srebra, a svaka od njih ima pozitivan električni naboj.

Biosilver je registrirani proizvod najviše kvalitete i najveće čistoće, koji se proizvodi modernom tehnologijom, u kontroliranim uvjetima, te je na taj način osigurana proizvodnja  ekstremno finih čestica srebra.

Visoka kvaliteta Biosilvera bazira se upravo na tim ekstremno finim česticama, zbog čega pripravak ima veću bioiskoristivost, maksimalnu učinkovitost i potpuno je siguran za svakodnevno korištenje kroz duži period.

NAČIN PRIMJENE: Ionsko-koloidno srebro koristi se svakodnevno kao preventiva, koja jača imunološki sustav ili kao dragocjena pomoć u terapiji. Preporučuje se raspodijeliti ukupnu dnevnu dozu na više puta u danu, da bi se postigla stalna koncentracija srebra u organizmu. Da bi se očuvala potpuna učinkovitost, važno je proizvod konzumirati uz pomoć plastične žličice ili staklene čaše. Oralno se konzumira 30 minuta prije jela ili 1 sat nakon jela, tako da se drži ispod jezika 1 minutu, zatim se još par sekundi promućka u ustima i proguta. Držanjem ispod jezika srebro se direktno apsorbira u krv. Ionsko srebro može vas zaštiti od epidemija gripe i respiratornih infekcija, možete se riješiti upale desni, očistiti svoj organizam od nagomilanih štetnih mikroorganizama i toksina, te regulirati metabolizam i tjelesnu težinu.

Već nakon 4-5 dana korištenja osjećat ćete da imate više energije i vitalnosti, ukoliko je dnevna doza koju unosite dovoljna.

Preventivna primjena:

  • Preporučuje se piti 2-3 plastične žlice ujutro i 2-3 žlice navečer na prazan želudac (do  40-50 ml dnevno raspoređeno u dvije doze).

Terapijska primjena:

  • Za tretiranje kroničnih stanja preporučuje se piti 40- 80 ml dnevno, a u nekim slučajevima i više. Tu količinu treba raspodijeliti na minimalno 3-4 puta dnevno, a po mogućnosti  i više puta, kako bi se održala konstantna koncentracija srebra u organizmu. Nakon nestanka simptoma može se nastaviti s korištenjem preventivne doze.
  • Za tretiranje akutnih stanja - kada želimo u kraćem vremenskom periodu ukloniti virusne ili bakterijske infekcije,upalna stanja,bolove itd. Preporučuje se piti 40-120 ml dnevno, odnosno 2 plastične žlice svakih 2-3 sata u trajanju od 1-5 dana (kod teških oboljenja do maksimalno 30 dana) nakon čega se može nastaviti sa preventivnom primjenom ili doziranjem za kronična oboljenja.

Za vrijeme preventivne ili terapijske primjene ionsko-koloidnog srebra izuzetno je važno tijekom dana  piti puno vode kako bi se ubrzao proces detoksikacije.

PAKIRANJE: boca, 1000 ml