Biogaia Protectis Baby Vitamin D3 kapi 10 ml

BIOGAIA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C051717
Dodatak prehrani u obliku kapi s vitaminom D3 za djecu od rođenja.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

OPIS PROIZVODA: Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalnih kostiju i održavanju normalne funkcije mišića, potreban je za normalan rast i razvoj kostiju kod djece.

SASTOJCI: Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (5 kapi): Limosilactobacillus reuteri Protectis®™ (L. reuteri DSM 17938) i 10 μg vitamina D3. Ulje suncokreta, L. reuteri DSM 17938, u cijelosti hidrogenirano ulje uljane repice i vitamin D3. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava u djece, a potreban je i za normalan rast i razvoj kostiju u djece.

PRIMJENA: Prije svake upotrebe dobro protresite 10 sekundi kako bi se svi sastojci dobro promiješali. Za doziranje kapi, nagnite bočicu i dajte kapi žlicom. Preporuča se uzeti 5 kapi jednom dnevno. 

Kapi se primjenjuju oralno, pomoću žličice. Nemojte dodavati u vruću hranu, tople napitke niti davati izravno iz bočice u usta jer to može smanjiti kvalitetu proizvoda. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Koristi se od rođenja.

Namijenjeno samo za primjenu u djece rođene u terminu.

UVJETI ČUVANJA: Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do maks. 25°C. Držite bočicu zatvorenu i izvan dohvata male djece. Otvorenu bočicu upotrijebiti unutar 3 mjeseca.

Pakiranje uključuje bijelo sredstvo za sušenje koje omogućava produljeni rok valjanosti. Tvar se ne smije konzumirati.

PAKIRANJE: 10 ml