BIOANDINA MAČJA KANDŽA CAPS A60

BIOANDINA

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C042298
UPC:
3859893366215
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Bioandina mačja kandža kapsule mješavina su praha i atomiziranog ekstrakta kore stabljike mačje kandže (Unicaria tomentosa), prema stoljetnoj recepturi zbog dobivanja najboljeg omjera postotka oksindol alkaloida.  Atomizacija je proces sušenja raspršivanjem, gdje se raspršuje tekućina (ekstrakt) u sitne kapljice koje se miješaju s vrućim zrakom u komori za sušenje. Prašak dobiven atomizacijom ima bolja svojstva od ishodnih suhih tvari, čestice su homogeniziranije, bolje topive  i imaju bolja morfološka svojstva. Atomizacijom se također postiže i veća stabilnost proizvoda te se osigurava jednostavnija primjena i poboljšava terapijski ishod uz minimaliziranje nuspojava.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule):
            Prah kore stabljike mačja kanžda…………………440mg
            Atomizirani ekstrakt kore mačje kandže…….160 mg
            sadrži 5 % oksinodol alkaloid……………….…7,5 mg        

Neto količina: 60 kapsula (= 20,3 g)

Sastojci: Prah kore mačje kandže (unicaria tomentosa), atomizirani ekstrakt kore mačja kandža (unicaria tomentosa) koji sadrži 7,5% oksinodol alkaloida.

Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Upozorenje: Nije namijenjeno trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. 

Mačja kandža superbiljka

Mačja kandža (Unicaria tomentosa) iz porodice Rubiacea (broćike) je ljekovita autohtona biljka gorja peruanske Amazone. Tradicionalno je poznata kao „peruanska loza koja daje život“. Ime je dobila zbog trnova na stabljici koji asociraju na mačju kandžu. Na rast biljke utječe plodnost zemljišta koje je bogato organskim materijalom i specifičnim elementima (N,P, K, Ca, Mg) uz ph u rasponu od 5,3-6,1 na područjima primarnih šuma i obalama vodotoka, na visinama 500-750 m nadmorske visine. Već više od 2000 godina indijanci Ashaninca  tradicionalno su primjenjivali koru mačje kandže kao protuupalno sredstvo.

Mačja kandža sadrži alkaloide – jedinstveni oskindol alkaloid koji posjeduje antioksidativno djelovanje

Neto količina: 60 kapsula (= 20,3 g)