AQUA MARIS VRECICE A30

AQUA MARIS

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C013280
UPC:
3856013206932
Aqua Maris sol za ispiranje nosa obogacena je visokovrijednim esencijalnim uljima mirte i smilja koja iskazuju antisepticki i protuupalni ucinak, omekšavaju sluz te povoljno djeluju na dišne organe.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Aqua Maris sol za ispiranje nosa obogaćena je visokovrijednim esencijalnim uljima mirte i smilja koja iskazuju antiseptički i protuupalni učinak, omekšavaju sluz te povoljno djeluju na dišne organe. Oba ulja su vrlo nježna i pogodna za primjenu i kod najosjetljivijih osoba.

Sol iz Jadranskog mora sadrži preko 80 esencijalnih minerala i oligoelemenata, uključujući one s pozitivnim učincima na nosnu sluznicu. Svi oni zajedno čine uravnoteženi sklad koji daje život i koji je moguće dobiti samo u prirode.

Inhalacijom eteričnog ulja mirte djelujemo povoljno na dišni sustav. Kao i smilje, ona ima antiseptički učinak tako da djeluje dezinficirajuće protiv bakterija, virusa i gljivica, čisti sluznicu nosa, smanjuje nakupljanje sluzi/katara i olakšava iskašljavanje.

Eterično ulje smilja djeluje protuupalno, osobito protiv virusa, analgetski, antioksidativno, smanjit će otečenost sluznice nosa, razmekšati sluz ili nakupljeni sekret, a smanjit će i nadražajni kašalj. Njegova primjena pogodna je kod ljudi koji boluju od alergija.

Aqua Maris sustav prvenstveno preporučujemo svima s kronično začepljenim nosom te problemima sa sinusima i alergijama. Također, svima koji se rekreativno ili profesionalno bave sportom jer je zdrav udah osnova za svake fizičke aktivnosti. Mogu ga koristiti i djeca od šest godina, uz početnu pomoć roditelja.

PAKIRANJE: vrećice obogaćene morske soli, 30 x 2,95 g