TOMMEE TIPPEE SANGENIC "TWIST&CLICK" SUSTAV ZA ODLAGANJE JEDNOKRATNIH PELENA

TOMMEE TIPPEE

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C025251
UPC:
5010415510204
Tommee Tippee® Sangenic® "TWIST & CLICK" SUSTAV za odlaganje jednokratnih pelena s antibakterijskom folijom s mirisom citrusa.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Sangenic sustav za higijensko odlaganje jednokratnih iskorištenih pelena sastoji se od spremnika i pripadajuće kazete s višeslojnom antibakterijskom folijom. Odlaganjem pelena u spremnik svaka se pelena pojedinačno i čvrsto omata antibakterijskom folijom, nanizane poput "kobasice". Time se sprječava razvoj bakterija i širenje neugodnih mirisa te osiguravam mirisan i čist prostor u kojem boravi vaša beba.

U odnosu na prethodni model novi "Twist & Click" spremnik uži je i kompaktan, s tanjim poklopcem koji se otvara uza zid, olakšavajući tako pozicioniranje spremnika u svakom prostoru.

Svaka pelena se pojedinačno i čvrsto omata u višeslojnu, antibakterijsku foliju što sprječava širenje klica i neugodnih mirisa u prostor. Jedna kazeta traje otprilike mjesec dana.

U spremnik stane do 30 iskorištenih pelena (mjereno s pelenama veličine 2-5 kg), što znači manje odlazaka do vanjske kante za otpad.

"Twist & Click"kazeta kompatibilna je sa starim modelom spremnika (Sangenic TEC), međutim stare kazete se ne mogu koristiti sa novim "Twist & Click" spremnikom.

PAKIRANJE:

  • SANGENIC spremnik
  • 4 komada SANGENIC kazeta s antibakterijskom folijom