PIP FARMAKOL AQUAPROPOL SPREJ 20 ML

PIP

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C024461
UPC:
3858886102496
Aquapropol sprej za grlo je vodena otopina suhog ekstrakta propolisa standardiziranog na flavonoide, s ekstraktima kadulje i mente.
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Jedina vodena otopina propolisa na EU tržištu bez konzervansa, vlastita proizvodnja! 

Aquapropol sprej za grlo je vodena otopina suhog ekstrakta propolisa standardiziranog na flavonoide, s ekstraktima kadulje i mente. Sprej učinkovito jača sluznicu usne šupljine te osvježava dah. Olakšava simptome kod promuklosti te kod pojave afti, umiruje nadraženu sluznicu grla i usne šupljine. Ne sadrži alkohol te je primjeren za primjenu kod djece. Za djecu stariju od 1. godine i odrasle. Proizvod ne sadrži konzervanse, alkohol, bojila i arome. 

PRIMJENA: Djeca iznad 1 godine i odrasli 5 do 6 puta dnevno po 2 mlaza raspršiti u usnu šupljinu.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se osobama alergičnim na propolis. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Vremensko ograničenje primjene: najdulje 2 tjedna pa stanka 5 dana. Prije uporabe protresti!

SASTOJCI: propolis - suhi ekstrakt standardiziran na flavonoide, posebnim postupkom otopljen u pročišćenoj vodi, glc. ekstrakt listova paprene metvice (Mentha piperita), glc. ekstrakt listova kadulje (Salvia officinalis). 

PAKIRANJE: 20 ml