VICHY WINTER MINERAL 89 booster+ AQUALIA THERMAL LIGHT

VICHY

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C046884
UPC:
5902503935610
  • Preporučen od strane dermatologa Preporučen od strane dermatologa
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

VICHY Hidratacijski protokol za njegu kože:

MINÉRAL 89 Dnevni booster za snažniju i puniju kožu, 50 ml + AQUALIA THERMAL Lagana krema za hidrataciju kože, normalna do mješovita koža, 50 ml

MINÉRAL 89 Dnevni booster za snažniju i puniju kožu: Revolucionarna formula za njegu kože: visoka koncentracija od 89% vulkanske vode Vichy obogaćene s 15 esencijalnih minerala i čistom hijaluronskom kiselinom. Jača funckiju kožne barijere i čini kožu otpornijom na svakodnevne štetne utjecaje. Kože izgleda punijom, s više tonusa i trenutno je hidratizirana.
Za sve tipove kože. Testiran pod dermatološkim nadzorom. Pogodan za osjetljivu kožu. Hipoalergen. Nekomedogeno. Bez mirisa - bez alkohola*

AQUALIA THERMAL Lagana krema za hidrataciju kože: Hidratizira suhu i isušenu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog porijekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy mineraliziranu termalnu vodu i biljni šećer manozu. Koža je u trenu hidratizirana i svježa s osjećam ugode, hidratizirana do 48 h i ojačanačak i uvjetima klimatskih promjena, stresa i zagađenja.

PRIMJENA: 

MINÉRAL 89 Dnevni booster za snažniju i puniju kožu: Ujutro i navečer nanesite dvije pumpice na očišćenu kožu kao prvi korak u rutini njege kože.
AQUALIA THERMAL Lagana krema za hidrataciju kože: Nanesite svakodnevno nakon seruma. Izbjegavajte područje oko očiju.

PAKIRANJE: booster 50ml+ krema 50ml