TRUDI HRANJIVO ULJE 150 ML

TRUDI

(Nema recenzija) Napiši recenziju
SKU:
C011319
UPC:
8007300004167
Dodajem u košaricu… Stavka je dodana
Upit o dodatnim količinama

Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi posebno je formulirano i prilagođeno nježnoj dječjoj koži da bi se smanjio rizik od iritacija i preosjetljivosti.

Sadrži pomno odabrane prirodne sirovine koje osjetljivoj koži pružaju hranjivu zaštitu, pa je osobito primjereno u prvim mjesecima bebinog života.

  • Hranjivo ulje kokosa štiti kožu od isušivanja, umiruje ju i podupire njezinu prirodnu vlažnost što kožu čini mekom i baršunastom. 
  • Matična mliječ svojim brojnim hranjivim sastojcima dokazanog biološkog učinka jača otpornost i pomaže u očuvanju obrambenih mehanizama kože. Sprječava pojavu oštećenja, pomaže u obnovi kože, a antibakterijskim i regenerativnim djelovanjem pospješuje njezin oporavak kod već postojećih oštećenja i iritacija. 

Pogodno je za svakodnevnu njegu, nježno čišćenje osjetljive pelenske regije, masažu te uklanjanje i sprječavanje pojave tjemenice kod novorođenčadi. 

SIGURNOST: Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi ne sadrži umjetne boje, konzervanse ni mirise, niti za dječju kožu neprikladna mineralna ulja. 

PAKIRANJE: 150 ml ulja