Koža djeteta se razvija sve do treće godine života i u tom periodu je izuzetno krhka i osjetljiva. Iako ima strukturu kao i koža odrasle osobe, još nije usvojila sve funkcije stoga  je važno kakve proizvode koristite za njegu Vaših najmlađih.

31.01.2015

PH kože djece je kiseliji nego kod odraslih osoba što je čini osjetljivijom na iritacije i infekcije. Lako postane nadražena i teško se brani od vanjskih agresivnih faktora poput suhog zraka, nižih temperatura, sunčevih zraka i mikroba. Potrebno joj je vrijeme da ojača i preuzme ulogu zaštitne barijere. Zato koža djeteta zahtjeva pažnju i posebnu njegu.

Birajte proizvode za higijenu i njegu koji su posebno osmišljeni za kožu beba i koji su testirani pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Dječja koža je često suha i potrebno joj je svakodnevnahidratacija.

Trudi linija kozmetike za bebe i djecu s prirodnim sastojcima, bez parabena i agresivnih sastojaka, bez parafina i mineralnih ulja i bez umjetnih boja, sadrži hipoalergene mirise te sastojke s pH vrijednošću srodnoj koži, idealna je za njegu nježne dječje kože, pružajući joj mirisnu svježinu i mekoću.

Za Vaše najdraže birajte samo najbolje - TRUDI