"Svi su rađali, pa ćeš i ti." Ovo je vjerojatno najčešći savjet koji trudnica čuje.

11.01.2023

Premalo se govori o porodu, a kamoli o postporođajnom razdoblju. Većinu novopečenih majki iznenadi kao grom iz vedra neba, pitajući se što joj se događa, zašto je nitko nije upozorio na to i da li jedina.

Pripremite se i opremite informacijama i proizvodima koji će vam zaista trebati i koji će vam olakšati postporođajno razdoblje.

 

Predstavljamo Frida Mom proizvode za oporavak u pet koraka nakon poroda:

1. ČIŠĆENJE: Frida Mom Upside Down bočica za ispiranje međice

Pripremite se, prvi odlasci u kupaonicu nakon poroda mogu biti vrlo neugodni. Olakšajte si čišćenje vagine uz posebno dizajniranu bočicu s uskim grlom koje vam omogućuje da bočicu držite naopako. Pruža kontinuirano olakšanje tamo gdje vam je najpotrebnije.

 

2. ODJEĆA: jednokratno donje rublje Frida Mom

Zaboravite obične gaćice. Poželjet ćete nositi sve što ne steže i ne reže, dok se osjećate kao da sve drži na mjestu.

 

 

3. HLAĐENJE, OLAKŠAVANJE BOLOVA: Frida Mom Instant Ice 2 u 1 postporođajni ulošci s funkcijom hlađenja

Kada isprobate ove umetke, odmah ćete osjetiti olakšanje i radost. Omogućuju trenutno hlađenje bez upotrebe zamrzivača. Apsolutno nezaobilazan proizvod za oporavak nakon poroda.

 

4. UMIRIVAJUĆE DJELOVANJE: Oblozi za hlađenje međice s vještičijom lijeskom Frida Mom

Ulošci su super, ali ako preko njih stavite umirujuće jastučiće s vještičijom lijeskom, sasvim je druga priča. Oblozi pokrivaju cijelo međično područje, smanjujući otok i ubrzavajući zacjeljivanje.

 

5. OLAKŠAVANJE BOLOVA: Frida Mom perinealna pjena

Pjena je vaš zadnji as u rukavu za potpuni oporavak. Ona će se upiti gdje je potrebno i uz pomoć gela potaknuti zacjeljivanje hemoroida i cijelog međičnog područja.

 

Uz predstavljene proizvode za oporavak nakon poroda, najvažnije je odvojiti vrijeme za sebe i odmor. Provedite dane u krevetu, u naručju svog novorođenčeta i odvojite vrijeme za potpuni oporavak. Prvih tjedan dana nemojte forsirati šetnju s kolicima, možete i malo pričekati s prvim posjetima i pustiti partneru da se pobrine za obroke i čišćenje. Obećavamo vam da vam ništa neće nedostajati, samo ćete se brže oporaviti i zauvijek pamtiti te čarobne prve dane.