Alergija je imunološki odgovor organizma na alergen. Alergije se javljaju kao prejake reakcije imunološkog sustava na uobičajeno neopasne tvari kao što su pelud, grinje, prašina, dlaka kućnog ljubimca i sl. Učestalost alergijskih bolesti kontinuirano raste i danas - gotovo svaka četvrta osoba boluje od nekog oblika alergije.

07.04.2022

JGL inovativni proizvodi – sprej za nos i kapi za oči s ektoinom, na učinkovit način rješavaju i preveniraju simptome alergije te vam pomažu da udahnete život punim plućima.

Ektoin je 100% prirodan sastojak, proizvod je mikroorganizama koji preživljavaju u ekstremno nepovoljnim uvjetima kako bi se zaštitili od negativnih vanjskih učinaka.

Ektoin na jednak način štiti sluznicu nosa i očiju stvarajući Ectoin®-Hydro-Complex, koji ublažava alergijsku reakciju izazvanu alergenima i iritansima.

 

 

Aqua Maris® 4Allergy sprej za nos koristi se za:

• ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa poput svrbeža u nosu, curenja iz nosa, kihanja i začepljenja nosa,

• njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine te

• preventivnu uporabu, tijekom cijele godine.

Aqua Maris® 4Allergy sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka stoga je prikladan za djecu od najranije dobi i odrasle.

Vizol S ALLERGY kapi za oko koriste se za sprječavanje i ublažavanje simptoma alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svrbeža, crvenila ili pretjeranog suzenja oka mogu se učinkovito ublažiti. Štite od štetnog djelovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osjetljive sluznice oka. Pogodno za osobe koje nose kontaktne leće, djecu i za osobe koje imaju osjetljive oči.

 

Alergiju na koži možemo prepoznati po očitim kliničkim simptomima: pojava ekcema (upalne promjene na koži koje svrbe) popraćene crvenilom, ljuštenjem kože i mjehurićima (urtike).

Dermatološki laboratoriji Avène razvili su Tolérance liniju za kontrolu kožne reaktivnosti, namijenjena za hiperreaktivnu, preosjetljivu, netolerantnu i alergijama sklonu kožu.

Jedinstveni Eucerin pH5 sustav za ravnotežu obnavlja optimalnu pH vrijednost kože i jača njezine prirodne obrambene mehanizme, čineći je otpornijom na okolišne okidače i smanjujući njezinu osjetljivost.

Uz pomoć Solgar dodataka prehrani - Quercetin, Astaxanthin, Advanced Antioxidant i Skin, Nails and Hair, povećajte otpornost kože iznutra. 

 

NE DAJTE ALERGIJAMA DA VAS TAKNU!

U slučaju bilo kakve alergijske reakcije obratite se svom liječniku koji će otkriti uzrok nastale alergije!