Krajem studenog PIP  je proslavio trideset i treći rođendan

04.01.2023

U istom mjesecu u sklopu apiterapijske linije Farmakol lansirali su na tržište i Gelée Royale Zn-D3, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu, s izrazito jakom količinom D3 vitamina. U prijevodu – zakon za imunitet! BronhoBalm balzam i Dermapip krema dobili su velika priznanja u obliku certifikata “Odabrale mame”, a Dermapip krema mu je neki dan pridodala i nagradu Value4Money. Uz sve to, početkom prosinca su na tržište izašli s FARMAKOL KIDS gumenim medvjedićima za žvakanje s probiotskim kulturama – spas za probave malih, ali i velikih – razlika je samo u tome da djeca od tri godine – smiju 2 gumena medvjedića dnevno, a ona od 12 godina na više i odrasli – 4 medvjedića dnevno.

 

FARMAKOL KIDS gumeni medvjedići za žvakanje kao savršeno rješenje

Gotovo svatko od nas u životu je imao nekog jako važnog medu – plišanog najboljeg prijatelja. Zato je jako bitno da fini gumeni bomboni za žvakanje koji donose spas dječjoj probavi, imaju oblik, ali i osnovni vizual tog malcima dragog i bliskog prijatelja. Medo im je sam po sebi pozitivan predznak, bombone svi vole + ovi su još dodatno privlačni jer su baš jako finog voćnog okusa.

U FARMAKOL KIDS gumenim medvjedićima za žvakanje nalaze se dva različita soja dobrih bakterija, Bifidobacterium infantis i Lactobacillus rhamnosus koji na prirodan način potiču probavu i održavaju crijevnu floru. Sadrže i vitamine B skupine (B3, B5, B6) koji pomažu crijevima u preradi hrane, a i poznati su borci protiv umora i iscrpljenosti.

FARMAKOL KIDS neizostavni su za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika, djelotvorni kod pojave nadutosti i plinova, a pomažu i za normalno funkcioniranje imuniteta.

Probava utječe na cijeli mali organizam (i na veliki, naravno), na to da se naši najdraži maleni osjećaju loše ukoliko probava dobro ne funkcionira i onda nam je jedina misao kako im pomoći. PIP i Farmakol donose savršeno rješenje za pravilnu i učinkovitu dječju probavu u obliku FARMAKOL KIDS gumenih medvjedića za žvakanje!

 

Istinska zvijezda od imuniteta, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu

Gelée Royale Zn-D3 sprej, jedini oralni sprej s matičnom mliječi na našem tržištu, istinski je zakon za imunitet! Zašto je bitno da je sprej? Jer je ludo praktično, maksimalno iskoristivo i baš uvijek može biti s vama (džepovi, torbice, ruksaci…). Njegova pojačana formulacija idealna je za brigu o imunitetu na najjače! Nova zvijezda farmakološke apiterapije stiže s velikim očekivanjima, prilagođena današnjem (pre)brzom ritmu života, s jedinstvenim sastavom (čak 2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) te sa super okusom jagode i mente.

Kombinacija kojom ćete prkositi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, kombinacija s kojom ćete se pripremiti za povećane psihičke i fizičke aktivnosti te izloženost virusnim i bakterijskim infekcijama, kombinacija kojom jačate svoj imunitet, izdržljivost i snagu…

 

Dermapip krema – osvojila certifikat “Odabrale mame” i nagradu Value4Money

9. prosinca osvojili su i nagradu Value4Money u kategoriji “Posebna njega za lice” prema odluci stručnog žirija velikog natječaja u organizaciji miss7 – za Dermapip kremu! Dermapip krema je naprosto sjajna, no ostala je nekako samozatajna u žestokoj konkurenciji drugih proizvoda – nije (do sada!) došla do izražaja koliko svojim sastavom i učincima to zaslužuje.

Dermapip krema prava je blagodat za prvenstveno suhu, osjetljivu, umornu i zreliju kožu, a licu donosi intenzivnu regeneraciju i umirenje te blagi anti-age učinak. Najbolje što med, propolis i matična mliječ, uz potporu pantenola, cvjetova nevena i kamilice te kakao maslaca, mogu donijeti koži.

Prvo su u studenome za nju osvojili certifikat “Odabrale mame”. A mame je nisu odabrale samo zbog njenih benefita za lice, već i zbog toga što se sjajno bori s pelenskim osipom (kao i s drugim iritacijama kože), a odlična je i za prevenciju i terapiju strija u trudnoći. Sad je evo stigla i nagrada Value4Money – jer Dermapip krema je baš to! Samo pogledajte njene sastojke i njenu cijenu – i sve će vam biti jasno. Tako da ako imate nedoumica za darove – s Dermapip kremom (i istoimenim losionom koji je mazivija varijanta za cijelo tijelo) – teško da možete pogriješiti. Krema je top i sve o njoj već znate, a Dermapip losion za tijelo divan je kako za bebice, tako i za kožu baka i djedova (ali i sve generacije između) – pa razmislite koga biste sve mogli usrećiti s njim(a), a uvijek, naravno, možete usrećiti i sebe.

 

Mali/veliki pobjednik

Mali/veliki pobjednik postao je BronhoBalm balzam kad je osvojio certifikat “Odabrale mame”.

Mali/veliki jer je zapravo mali, ali s velikim moćima i jer je i za male i za velike

Budimo precizniji – može se koristiti i na sasvim malim bebicama, ono što se službeno kaže od 0 mjeseci – nadalje. I treba ga sasvim malo razmazati po prsima i leđima da bi donio veliko olakšanje u disanju.

Eterična ulja bijelog bora i ravensare u balzamu čuda rade za umirivanje kašlja i lakše disanje, a nježan je za kožu. Idealan za sadašnje vrijeme prehlada i gripe.